Jóslás

Válassz egy kártyát és tudd meg mit tanácsolnak az égiek!

Első kártya:

Az angyalok azért hozták el neked ezt a kártyát, hogy segítsenek bevallanod önmagadnak, hogy itt a távozás ideje. Tudod jól, melyik helyzetre utalnak. A hűség és a félelmeid miatt tétováztál a távozásoddal kapcsolatban, azonban az angyalok biztosítanak arról, hogy ez a legjobb út. Az átmenet során legyél szoros kapcsolatban az angyalokkal, hogy biztosítani tudd a harmonikus átmenetet minden érintett számára. Add át vétkeidet és minden más negatív érzésedet a mennyeknek, hiszen most fenn kell tartanod energiáid emelkedett állapotát.

A lap további jelentései: Egy ciklus véghezvitele és befejezése karnyújtásnyira van. Immáron elérted valamelyik kapcsolatodban vagy egy eseményben a célt. Add fel, és engedd el. Hívd magadhoz Azrael arkangyalt, hogy segítsen a gyászban, Mihály arkangyalt pedig a bátorításért.

Második kártya:

Azért kaptad ezt a lapot, mert életed célja miatt aggodalmaskodtál. Lehet, hogy bizonytalannak érezted magad, hogy vajon elő tudsz-e teremteni elég pénzt, elég sikeres leszel-e, vagy mások kedvelni fognak-e. Ahelyett, hogy azon aggódnál, mit kapsz, vagy mások miként reagálnak majd, összpontosíts inkább kizárólag arra, hogy miként szolgálhatsz. Használd ki természetes adottságaidat, szenvedélyeidet és érdeklődési körödet, hogy segíts másokon vagy bármilyen más létfontosságú ügyön. Ezek után a vonzás törvénye révén megkapod majd az összes szükséges támogatást.

A lap további jelentései: Anyagi gondjaidat engedd át Istennek és az angyaloknak. Légy fogékony a belső, isteni útmutatásra, és kövesd kételkedés nélkül. Ha idegessé válsz, összpontosíts a szolgálatra.

Harmadik kártya:

Azért húztad ki ezt a lapot, mert egy olyan helyzetre kérdeztél rá, amelyben áldozatnak érezted magadat. Az angyalok azt üzenik, hogy a helyzetet csak úgy lehet helyrehozni, ha tisztán kinyilvánítod szükségleteidet és elvárásaidat. Egyszerre válhatsz angyalivá és öntudatossá, ha megkéred az angyalokat, hogy bátorítsanak és vezessenek, ahányszor csak hangot szeretnél adni igazadnak. Gyakorlattal könnyebbé válik a szeretetteljes öntudatosság.

A lap további jelentései: Nézz szembe egyenesen a helyzettel. Olvass el egy könyvet, vagy vegyél részt egy öntudatosság-növelő tanfolyamon. Az agresszív, avagy a passzív agresszív viselkedést helyettesítsd az öntudatossággal. A konfliktusokat kezeld őszintén és szeretettel. Mindig mondj igazat önmagadnak és másoknak. Ez a helyzet lehetőséget teremt a személyes és a spirituális fejlődésre.

loading...