Angyali üzenetek

A Mágikus Unikornis esti üzenete egy nagy lépésre figyelmeztet

Egy nagy lépés megtételére készülünk. Nem az a kétségünk, hogy tényleg ebbe az irányba kell-e haladnunk, hiszen tudjuk, hogy ezt az utat tudatosan mi magunk választottuk. Egy pillanatra mintha elveszítettük volna kapcsolatunkat eredeti célunkkal, és megrendít annak a felelősségnek és változásnak az érzése, amiről tudjuk, hogy bekövetkezik.

Talán úgy érezzük, rajtunk a világ szeme. Talán kérdőre vonjuk, hogy valóban jól tesszük-e, amit teszünk. a kártya azonban nem ezekre kihívásokra hangol, hanem nyitottá tesz annak érzékelésére, hogyan válhatsz éretté feladataidra.

Ha csak arra figyelsz, amit tenni készülsz, belebonyolódhatsz olyan részletekbe, amelyek egyébként maguktól beteljesednének.

De ha az útra tekintesz, és eközben olyan embernek tartod magad, aki elismerésre méltó és lelkiismeretes munkája értékes, akkor a lépéseket anélkül leszel képes megtenni, hogy folyamatosan a lábad alá néznél. A távolba tekintve megtett könnyed séta, a hosszabb élet ritmusa. Akivé válni fogsz, aki teljesíti a feladatokat, aki megoldást hoz, már csak arra vár, hogy elismerd magadban… ez az egy feladatod van.

 

https://harmoniamagia.com/2020/04/valassz-egy-tundert-fontos-uzenete-van-szamodra/

loading...