Horoszkópok

HOROSZKÓP október 23. szerda: Ma csak óvatosan!

Ma nagyon fontos, hogy óvatosan dönts és lépj, hisz ne feledd, tízmilliószoros nap van!

KOS (március 21-április 20)

Nem igazán látod a végét egy bizonyos útszakasznak, melyen egy ideje bandukolsz, mostanra pedig már kissé homályossá is vált az eredeti célod. Ennek köszönhetően eléggé hitevesztett lettél, a kezdeti lelkesedésed jócskán alább hagyott, a startvonaltól ugyanakkor túl messze jársz már ahhoz, hogy visszafordulj. Annak érdekében, hogy összeszedd magad, a mai szabadnap a legalkalmasabb arra, hogy pihenj, rendezd a gondolataidat, számba vedd a lehetőségeket, hátha új motivációt találsz. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám ha hiszel magadban, akkor olyan élményben lehet részed, amelynek nyomán nem lesz többé okod kételkedni a képességeidben!

BIKA (április 21-május 20)

Komoly lépésre szánod el magad a hétközi szabadnapon: eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívásával készülsz szembenézni. A siker érdekében tehát szükséged lesz arra, hogy ma kizárd a külvilágot, magányodba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, épp ezért abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Amennyiben megfelelően koncentrálsz, abban az esetben nem okozhat gondot, hogy véghez vidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem vagy önző, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy kockázatos kalandnak ígérkezik!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén olyasfajta meglepetés ér, amely bearanyozza az egész napodat, ráadásul olyan személy áll a háttérben, akitől a legkevésbé sem számítottál még csak hasonló gesztusra sem. Légy tehát hálás az ilyen a pillanatokért, hiszen ezek segíthetnek át azokon a napokon, amikor csak vonszolod magad előre. A benned lévő, határtalan örömet igyekezz másokkal is megosztani, hiszen így a megoldhatatlannak tűnő feladatok sem tűnnek olyan nehéznek. Szebben nem is alakulhatott volna ez a hétközi szabadnap, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Más miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét közepén, így az ő ténykedése okán szorul némi magyarázatra az, hogy mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy a környezeted emiatt elítéljen, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbál téged besározni. Nem érdemes az illetővel beszélni sem erről, hisz később, szorult helyzetében akár még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat. Meglátod, ha tisztázni tudod a történteket, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén egy számodra fontos személy lesz az, aki utat mutat neked, mintegy bizonyítandó, hogy időnként érdemes többféle aspektusból megközelíteni egy-egy élethelyzetet. Mindig tanulságos látni, hogy mások milyen módon próbálnak boldogulni, s ha valaki megosztja veled a tapasztalatait arról, miként érte el saját munkájával a sikereit, azért csak köszönettel tartozol. Légy hálás ezért, értékeld az önzetlen segítséget és törődést, hiszen különösen szerencsésnek tudhatod magad, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén rá kell jönnöd, hogy elég kedvezőtlenül alakulnak a számodra kiemelten fontos ügyek, ennek okán úgy érzed, hogy egyszerűen nem nézheted tétlenül, ahogy az eddig befektetett munkád és energiád kárba vész. Éppen ezért szabadnap ide vagy oda, eljött az idő, amikor a sarkadra kell állnod és a lehető leggyorsabban közbe kell avatkoznod, különben sutba dobhatsz minden eddig meghozott áldozatot és befektetett energiát. Motiváljon az, hogy amennyiben sikerül átvágnod a gordiuszi csomót, abban az esetben szinte garantált a siker. Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem indul éppen a legjobb hangulatban a napod, olyan terhet kapsz ugyanis a nyakadba, amelyre cseppet sem voltál felkészülve, így kissé váratlanul ér, menekülni azonban nincs lehetőséged. Kénytelen vagy tehát megerőltetni magad és tenni valamit a siker érdekében, de ne késlekedj sokáig, hiszen minél tovább húzod az időt, annál később végzel a tennivalókkal. Küzdd le a rossz érzéseidet, hiszen sokkal messzebbre jutsz, ha megpróbálsz kicsit lelkesedni és kihívásként tekinteni az előtted álló feladatokra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd borzasztóan frusztrálni a tudat, hogy valamilyen oknál fogva nem éppen a számodra kedvező módon alakulnak a folyamatban lévő ügyeid, rendkívüli módon frusztrál az, hogy nem igazán tudod befolyásolni az eseményeket, így csupán sodródsz az árral. Ugyan ebben a pillanatban még fogalmad sincs, min kellene változtatnod ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön és esélyed legyen a sikerre, ne feledd azonban, hogy magától nem fog semmi az öledbe hullani, a jó eredmény érdekében tenni is kell valamit. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, akkor elérheted azt, amit szeretnél!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé csodabogárnak tekint a környezeted, hozzájuk képest ugyanis másféle úton próbálod megvalósítani az álmaidat. Eleinte megpróbálnak lebeszélni a dologról, te azonban nem engedsz a huszonegyből. Ennek okán kissé meg is orrolnak rád, te azonban eltántoríthatatlan vagy a terveid megvalósításának tekintetében. Ne is foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, egyszerűen hagyd, hadd mondják, nem érdemes emiatt konfliktusba kerülnöd, hisz az elveszi a fókuszt a terveidről. Te csak magadra koncentrálj, ne feledd a mondást: ne álmodd az életet, éld az álmaidat!

BAK (december 22-január 20)

Mindenáron ki szeretnél húzni egy hozzád közelálló személyt a gödörből, valahogy azonban az illető teljesen félreérti a helyzetet és nem a segítő, sokkal inkább az ártó szándékot látja benned. Téged ez az első pillanatban teljesen ledöbbent a reakciója, majd rájössz, hogy valószínűleg nem veled van problémája, hanem az előzőleg elszenvedett csalódásai okán húzta meg mindenkivel a határvonalat. Igyekezz tehát türelmesen megértetni vele, hogy te nem az ellenfél csapatát erősíted, hanem vele együttműködve kívánod elérni a győzelmet. Ne haragudj rá, inkább igyekezz elmagyarázni neki, hogy mit akarsz, s biztosítsd arról, hogy mindenben számíthat rád. Hidd el, a nap végén értékelni fogja az érte meghozott áldozatokat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb megdöbbenésedre arra kell a hét közepén rájönnöd, hogy valaki a közvetlen környezetedben gátlástalan módon gázol át mindenen és mindenkin annak érdekében, hogy ő zsebelhesse be a sikert egy bizonyos projekt kapcsán. Még mielőtt azonban első felindulásodban nekirontanál, s keresetlen szavakkal szidalamazni kezdenéd, előtte mutass neki stílusból és eleganciából is példát. Visszafogottan, de világosan add a tudtára, hogy ez így nem működik, tisztességtelen eszközökkel nem illik versenyezni, s ezt mindenáron meg fogod akadályozni. Azt is tedd hozzá, hogy ez bizony már másoknak is feltűnt, így többen vagytok és bármikor össze tudtok fogni annak érdekében, hogy móresre tanítsátok. Talán elegendő lesz az, hogy tudtára hozod, hogy bizony a macska-egér játékban eléggé pórul járhat!

HALAK (február 20-március 20)

Kivételes lehetőség adódik a hét közepén, mely nagy sikereket tartogathat számodra. Egy dolgot azonban el kell döntened: hajlandó vagy-e a a szokásosnál nagyobbnak tűnő áldozatot hozni, avagy úgy látod, hogy nincs egyenes arányban a sok meghozott áldozat a siker súlyával. Neked kell mérlegelned, hisz az úton neked kell végigmenned, senki nem fog helyett egyetlen lépést sem megtenni. Amennyiben belegondolsz, beláthatod, hogy időnként muszáj belevágni a bizonytalanba, még akkor is, ha az veszélyesnek tűnnek, másként ugyanis messze elkerül a siker. Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

joy

loading...