A Hold

Nehéz napokat hoz a Kos telihold, de nagyot léphetünk álmaink felé

A hónap Teliholdja a Kos jegyében tetőzik október 17-én 13 óra 26 perckor. Nem mondhatnám, hogy könnyen éljük meg, az azonban kétségtelen, hogy ez a feszült energia mindent megmozgat, felkavar, hogy ráleljünk arra, amin még változtatni kell.

Kos telihold ma sok feszültséget hoz, és komoly feszültségeket robbanthat ki. Ugyanakkor ezek most előre visznek, mert legalább kimondod, amit gondolsz. Innentől mindenkinek egyértelmű lesz, hogy meddig mehet el nálad.

Ez a Telihold most nem sok választást hagy nekünk, vagy változtatunk, lezárjuk, amit szükséges, vagy igencsak megérezhetjük az Univerzum rosszallásának következményeit. Az elengedéshez sorsikus támogatást kapunk, természetesen akkor, ha változtatunk a hozzáállásunkon és gondolkodásunkon.

Új impulzus, új kezdet jöhet, ami magával hozza a változást – lehet, hogy ez nem lesz egyszerű, de merj bele fejest ugrani.

Most sokat haladhatunk impulzív késztetéseink kezelésével kapcsolatban. Jelentős lépéseket tehetünk álmaink megvalósítása felé, a mártírkodás azonban fájdalmas következményekkel járhat. 

Érdemes figyelni belső állapotainkat, hiszen a legnagyobb harcokat mindig legbelül vívjuk meg. Bátran nézzünk szembe saját dühünkkel és félelmeinkkel, haladjunk saját belső, csendes önismereti utunkon ahelyett, hogy megpróbálnánk saját igazunkat bizonygatni a környezetünk számára. Ha össze tudunk hangolódni belső értékeinkkel és bátran vállalni önmagunkat, nem lesz szükségünk a környezettől kapott megerősítésre, validációra.

Maradj higgadt, és igyekezz az ingerlékeny emberekkel megértő és elnéző lenni! A mozgás, a sport ilyenkor a legokosabb ellenszer.

loading...