Horoszkópok

Mit üzennek a csillagok? HOROSZKÓP október 16. szerda

KOS (március 21-április 20)

Minden nagyon jól halad a maga útján, épp ezért a hét közepén olyasféle programon is részt tudsz venni, amelyre alapesetben nem jutott volna időd. Igyekezz tehát ennek a bizonyos alkalomnak minden percét kihasználni, hisz nem minden nap adódik lehetőséged arra, hogy csakúgy átadd magad az élvezeteknek. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy csak önmagára koncentrálhasson, ilyenformán pedig feltöltse az endorfin raktárait, melynek köszönhetően könnyebben átlendül a nehézségeken!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan esemény szakítja félbe a hét közepét, ami teljesen keresztülhúzza az előzetes terveidet. Ne ess azonban kétségbe, szedd össze minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát, amennyiben képes vagy úrrá lenni a helyzeten és meg tudod őrizni a higgadtságodat, abban az esetben nem lesz az az akadály, amit ne tudnál megugrani. Csak kezeld szépen, nyugodtan a szituációt annak megfelelően, ahogy azt már magadtól megszokhattad!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a hét közepén abszolút top formában vagy, extra teljesítményre is képes lehetnél minden fronton, ha a helyzet megkívánná. Mielőtt azonban különösebb bemelegítés nélkül fejest ugranál a jéghideg vízbe, előtte igyekezz mérlegelni, hogy mire pazarolod a hasznos energiáidat, hisz nem tudhatod, mikor jön egy váratlan helyzet, amikor bizony valóban komoly ügyek megoldása várhat rád. Ügyelj arra, hogy mások se gazdálkodhassanak az extra energiáiddal, kizárólag arra használd, amire fontos!

RÁK (június 22-július 22)

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben a hét közepén, emiatt kifejezetten frusztrált a hangulatod, nem is érted, miféle keresnivalód van ott, ahol most vagy, sajnálatos módon azonban egyelőre a leghalványabb fogalmad sincs arról, hogyan kerülhetnél ki belőle. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb le szeretnéd zárni ezt az utat, így állítsd fel a megfelelő taktikát ahhoz, hogy ne legyen semmiféle megugorhatatlan akadály, amely váratlanul érhetne. Igyekezz mihamarabb visszanyerni a szabadságodat és ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel egyszerűen semmiben nem értesz egyet, ő pedig folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem mondja egyenesen az arcodba, hanem másoknak beszél lekicsinylően rólad, mintegy ilyenformán üzenve, hogy mennyire nem tart sokra. Mivel te az adok-kapoknál sokkal intelligensebb embernek tartod magad, épp ezért nem is akarsz belemenni egy efféle felesleges macska-egér játékokba, inkább érdemes egyszerűen csak kerülnöd az illető társaságát. Nem biztos ugyanis, hogy jelen helyzetben okosan teszed, ha belemész olyan vitákba, amelyekkel abszolút a hasznos energiáidat pazarolod el felesleges játszmákra és számodra teljesen jelentéktelen emberekre.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepe olyasfajta változást tartogat számodra, amely hosszútávra nyújthat biztonságot attól függően, hogyan is kevered a kártyáidat. Minden attól függ azonban, hogy melyik irányba indulsz el, ám mivel te profi vagy és általában hideg fejjel hozol döntéseket, ennek köszönhetően ezúttal sem lesz gondod azzal, hogy merre mutat a nyíl. Végre nem kell azon aggódnod, hogyan alakul a jövőd, hisz nagyon úgy tűnik, hogy sikerülhet hosszútávra biztonságba helyezned magad mind anyagilag, mind pedig karrier szempontjából. Így kell ezt csinálni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút nem tudod, miként kellene cselekedned egy bizonyos helyzetben a hét közepén, ennek okán széttárt karokkal állsz tanácstalanul azt remélve, hogy majd valaki megmondja helyetted, hogy mit kell csinálnod. Mivel azonban ez így, ebben a formában elég lehetetlen helyzet, épp ezért elérkezett a pont, amikor a saját lábadra kell állnod annak érdekében, hogy eredményesen abszolváld a feladatot. Ne másra háríts ilyen és ehhez hasonló, felelősségteljes döntéseket, ez ugyanis kizárólag rád tartozik, neked kell tehát annyi magabiztossággal rendelkezned, hogy meg tudd a helyzetet oldani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha majdnem minden élethelyzetben a biztonsági játékra törekszel, a hét közepén mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot vállalnod a siker érdekében. Eleinte érthető módon megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, s kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni az eredeti célodat. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de azt is pontosan tudod, hogy az ilyen helyzetekből tudsz a legtöbbet tanulni. Légy magabiztos, állj meg eltántoríthatatlanul a két lábadon és ne hagyd, hogy a félelem elrettentsen. Erős vagy, meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

Érzésed szerint az utóbbi időben köréd csoportosultak azok az emberek, akik nem feltétlenül jószándékkal barátkoznak, akiket az esetek zömében valamiféle érdek vezérel, akik egyszerűen másokba kapaszkodnak, hogy ők, maguk meg ne fulladjanak. Ebből viszont kezd eleged lenni, a kihasználásból és abból, hogy már-már te fulladozol, hisz húznak lefelé magukkal. Mielőtt azonban belefulladnál a dologba, igyekezz mielőbb STOP táblát mutatni nekik, ne hagyd magad a végtelenségig kihasználni. Senki nem mondta, hogy neked kellene egyfajta áldozatként mindenki helyett törnöd az utat. Légy határozott és következetes, hosszabb távon többet profitálhatsz belőle!

BAK (december 22-január 20)

Érzed ugyan, hogy a saját taktikád szerint, a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban a hét közepén tele vagy feszültséggel, ennek azonban nem igen tudod az okát. Amennyiben valaki tanácsot próbál adni, abban az esetben arrogánsan utasítod el, nem törődve vele, hogy esetleg megbánthatsz másokat. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire frusztráltan, görcsösen menj előre, hisz úgyis véghezviheted, amit elterveztél, ha közben élvezed azt, amit csinálsz. Lazíts, hiszen így csak elveszed az élményt magadtól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás után most már van egy olyan cél, amelyért küzdesz, mert úgy gondolod, hogy megéri a fáradságot. Régóta kerested ezt a lehetőséget és most rendkívül boldoggá tesz az, hogy van miért harcolni, hiszen a saját boldogságod a tét. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, s emiatt esetleg valaki a nemtetszésének ad hangot. Ha felkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj el, mert ki tudja, holnap nem lesz-e már késő. Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a hét közepén felajánlja a segítségét neked egy bizonyos helyzetben, majd hirtelen mégis kihátrál, amikor te már az illető által nyújtott mankóra alapozva fejest ugrottál a feladatba. Most pedig azt sem tudod, mihez kezdj magaddal, fogalmad sincs a megoldásról, ennek okán érthető módon kissé kétségbe vagy esve. Semmi baj, nem a világ vége jött el, szedd össze minden tudásodat és az eddig begyűjtött tapasztalataidat, majd fuss neki a teljesítendő távnak. Nincs neked szükséged senkire ahhoz, hogy sikeress lehess, csak hinned kell magadban!

joy

loading...