Jóslás

Cigánykártya üzenete: Légy óvatos – valaki ki akar használni téged!

Ma a Látogatás lapját húztam.

A Látogatás lap egy felszínes kapcsolatra utal és arra, hogy valakinek szándékai nem őszinték veled kapcsolatban.

Az illető talán azért keres meg hirtelen téged, mert szüksége van a segítségedre. A hirtelen felbukkanó rokon vagy barát talán csak pénzt vagy szívességet szeretne kérni. De az sem kizárt, hogy akivel randizol vagy nemrég jöttél össze, szintén nem a komoly kapcsolatért van veled, hanem azért, hogy valamilyen formában kihasználjon.

Éppen ezért érdemes megvizsgálni a kapcsolataidat és odafigyelni a következő napokban arra, ha valaki hirtelen felhív vagy találkozni szeretne veled.

Természetesen megadhatod, amire vágyik, de nem árt, ha tudod, mi állhat a háttérben!

 

Rövid ideig tart, nem hosszú távú dolog, ideiglenesen van jelen. Nem csak rajtunk múlik a látogatás kimenetele, rejt e sérelmeket, titkot, ami még nem került felszínre, erre is utalhat a lap. Bizonytalanságot mutat ez a kártya Felszínes kapcsolat, vagy látogatás. Valamivel most kell találkozni, mert eddig nem sikerült. Érzelmileg az alkalmazkodás, az elfogadás utáni vágyat, az odatartozás igényét jelenti. Jelentheti a külvilág emberét, aki bele akar szólni az életünkbe. Jelölhet valakit, aki tanácsot akar kérni tőlünk. Új lehetőséget mutat ez a lap. Figyelmeztethet az érdek-látogatásra is. Mutathatja, hogy az elmozdulás iránya nem stabil, ideiglenes. Előrevetítheti az egymásrautaltságot is. A környezetedben valakinek szüksége van a segítségedre.

Erotikus értelemben bizonytalan bekövetkezésre utalhat.

loading...