Jóslás

Heti tarot – ez vár rád ezen a héten

A hét elejére

Kelyhek kilences

Bevezethetnéd az örömteli várakozás élményének érzetét. Feltölthetnéd azt a kilenc kelyhet azzal a nagyszerű érzéssel, ami a teremtő erő működésének bizonyosságát érezve uralkodóvá válik nem csak a szívedben és az elmédben, hanem egyetemesen minden sejtedben. Rengeteget tapasztaltál már arról, hogyan is szeretnéd, hogy működjön az életed vagy a kérdéses területed. Nemcsak pusztán azokkal az elképzelésekkel rendelkezel, amelyekért rajongsz, hanem a valóságot működtető energetikai alapokat is már egy jó ideje létrehoztad, hiszen sok mindent megtettél. Elégedettséget akarsz érezni, de elégedettséget akkor érezhetsz, ha cseppet sem kételkedsz a dolgok kimenetelén.

A Kelyhek Kilences emlékeztet téged arra, hogy annyi energiát halmoztál már fel, hogy könnyűszerrel és akár igen rövid időn belül természetessé válhatnának az életedben azok a sikeres és örömteli helyzetek, melyekben reménykedsz. Ha megfontoltan és tudatos teremtőként kezelve magad levennéd a tekinteted arról. ami kibillent az utaddal való kapcsolatodból, és egyszerűen csak gyakorolnád a könnyedséget, megjelenne a szívedben az az ünnepélyes hangulat, ami az egyetlen bizonyíték arra, hogy a beteljesedésben tartózkodsz. Bár folyamatosan a meggyőződéseink beteljesedésében tartózkodunk, mégis csak az elégedettség érzését hordozó beteljesedés vezethet kiteljesedéshez.

A hét közepére

Kelyhek hetes

Az egyik legnagyobb csapda, amibe az ember belekerülhet, hogy megpróbálja kitalálni, vajon miért adhatja neki azt az élet, amit a mindennapjai során tapasztal. A másik legnagyobb csapda, amikor kétségbe vonja mindazt, amit tesz. A harmadik legnagyobb csapda, amikor belesodorjuk magunkat annak illúziójába, vajon mások hogyan gondolkodhatnak. ’Vajon ez az én utam, vagy nem? Vajon ő az, akit az élet nekem szán, vagy nem? Vajon ő is ezt érzi, vagy nem? Vajon jól tettem, amit tettem, vagy nem?’A temérdek csapda közül mégis az a legnagyobb, hogy embernek hisszük magunkat, pedig végtelen lények vagyunk végtelen lehetőségekkel.

 

Ha beszállunk a liftbe és nem tudjuk eldönteni, melyik gombot nyomjuk meg, a lift nem indul el, az életünk pedig nem változik. Ha beszállunk a tudatosság tartományába, és meg akarjuk látni a mindennapjainkban, melyek azok a dolgok, amelyeket szeretni tudunk, akkor máris elindulunk a megfelelő irányba. Ugyanarra a dilemmára összpontosítva  ugyanabba a dilemmába kerülünk, A határozottság és elhatározás gondolatait viszont a teremtő erő határozottan és velünk egységben követi.

A hét végére

Érmék hármas

Egy nagy lépés megtételére készülünk. Nem az a kétségünk, hogy tényleg ebbe az irányba kell-e haladnunk, hiszen tudjuk, hogy ezt az utat tudatosan mi magunk választottuk. Egy pillanatra mintha elveszítettük volna kapcsolatunkat eredeti célunkkal, és megrendít annak a felelősségnek és változásnak az érzése, amiről tudjuk, hogy bekövetkezik. Talán úgy érezzük, rajtunk a világ szeme. Talán kérdőre vonjuk, hogy valóban jól tesszük-e, amit teszünk. Az Érmék Hármas azonban nem ezekre kihívásokra hangol, hanem nyitottá tesz annak érzékelésére, hogyan válhatsz éretté feladataidra.

Ha csak arra figyelsz, amit tenni készülsz, belebonyolódhatsz olyan részletekbe, amelyek egyébként maguktól beteljesednének. De ha az útra tekintesz, és eközben olyan embernek tartod magad, aki elismerésre méltó és lelkiismeretes munkája értékes, akkor a lépéseket anélkül leszel képes megtenni, hogy folyamatosan a lábad alá néznél. A távolba tekintve megtett könnyed séta, a hosszabb élet ritmusa. Akivé válni fogsz, aki teljesíti a feladatokat, aki megoldást hoz, már csak arra vár, hogy elismerd magadban… ez az egy feladatod van.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...