Horoszkópok

HOROSZKÓP szeptember 21. szombat: valaki keresztbe húzza a terveid

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas távot tettel meg az elmúlt napokban, ugyan senki nem sürgetett, te mégis abszolút erthetetlen okoknál figva egyfajta kontrollálatlan rohanásba kezdtél, melynek mára meg is lesz az eredménye. Kis túlzással ugyanis jártányi erőd nem maradt, úgy érzed, minden energiatartalékodat elhasználtál, nem bírod már tovább. Veheted a tested jelzését egész nyugodtan komolyan, ne feszítsd tovább a határvonalaidat, hiszen te is emberből vagy, neked is szükséged van tehát a passzív pihenésre. Ennek érdekében tehát érdemes olyan kikapcsolódási formá keresned, amely nem vesz igénybe újabb energiaforrásokat, mi több, inkább feltölt. Nem kell mindig a végkimerülésig hajtanod magad, tanuld meg beosztani a tartalékokat!

BIKA (április 21-május 20)

A nehéz, munkával teli hétköznapok után ezen a hétvégén abszolút édes a pihenés, gyakorlatilag számoltad már a napokat, hogy végre hátradőlhess és élvezhesd a csendet, a nyugalmat. Élvezd az indiánnyár utolsó napjait, menj el kirándulni, díszítsd az otthonodat őszi dekorációval, olvass, nézd meg a kedvenc sorozatod legújabb évadát vagy menj el és szerezd be az idei ősz legtrendibb darabjait a kedvenc márkaboltodban. Adj lehetőséget magadnak a feltöltődésre, hisz a végtelenségig mégsem hajhatod magad, nem igaz? Nyugodtan ugorj fejest a hétvégi semmittevésbe!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos ügyben mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében bárkivel hajlandó lennél felvenni a kesztyűt, az elveidhez mindenáron ragaszkodva. Ez a hozzáállás azonban sok jót nem terem majd nagy valószínűséggel, hisz mindenkivel csak összetűzésbe keveredsz és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni annak érdekében, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz. Hidd el, a vita sok jót nem szült még az emberi kapcsolatokban!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedből abszolút segítő szándékkal közeledik feléd, segítő kezet nyújtva egy számodra fontos helyzetben, benned azonban a hetedik érzéked azt sugallja, hogy az illető nem feltétlenül szeretné a javadat. Mivel roppant nehéz eldöntened, hogy mennyi a jóakarás és mennyi az ártó szándék az ajánlatában, épp ezért jobban teszed, ha egyelőre nem avatod bele mindenbe, inkább óvatosan kezeled a közeledését. Akkor fedd fel előtte a helyezetet, ha megbizonyosodtál róla, hogy nem melengetsz kígyót a kebleden, addig azonban semmiképp ne engedd át egy ponton. Vigyázz arra, hogy ne sétálj bele egy pofonba akaratodon kívül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvég első napján sajnos nem úgy alakul a helyzet, hogy egy bizonyos ügyben a jó szándékod kerüljön előtérbe, ennek okán többen gondolják azt, hogy esetleg ártani akarsz. Mivel azonban te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, épp ezért próbáld még azelőtt megérteni a többiekkel is, hogy segíteni szeretnél, mielőtt egy önmagát generáló utálkozás veszi kezdetét. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy most is kiderült- felemásan végződhet. Hidd el, a kevesebb néha több!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan a mostani útvonalad legelején még nem gondoltad, hogy egyszer a végére érsz, mégis egy külső erő, illetve a benned rejlő, nagybetűs Kitartás, minden akadály és nehézség ellenére is segített végigmenni, így a hétvége első napján joggal és abszolút büszkeséggel mutathatod fel az elért eredményt. Ma ismét bizonyosságot nyerhetsz arról, hogy akarattal és a megfelelő alázattal milyen messzire sikerülhet eljutni, hiszen páratlan hozzáállásod abszolút pozitív eredményt hozott. Ezután teljesen nyugodtan adhatod át magad a pihenésnek, dolgozd fel a sikert, hisz egyvalakit biztosan legyőztél: saját magadat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában véve túl sok időt pazarolsz arra, hogy azon lamentálj, hogy a környezeted miképp vélekedik egy-egy mondatodról, tettedről, épp ezért az esetek döntő többségében próbálod úgy alakítani a viselkedésedet, hogy mások mit szólnak majd hozzá. Amennyiben azonban van markáns véleményed bizonyos dolgokkal kapcsolatban, abban az esetben ne félj felvállalni azt mások előtt is, merd adni magad, ne akarj mindenáron a világ dominósorába illeszkedni. Merj más lenni még akkor is, ha ez nem tetszést vált ki az emberekből, persze nem kell megbontránkodóan viselkedned vagy öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél te is egyéniség? Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha igyekszel jól érezni magad a jelenlegi környezetedben, próbálsz mindenképp beilleszkedni, valahogy azonban mégis ott motoszkál a fejedben az, hogy talán mégsem ez a legjobb hely számodra. Egyre inkább az az érzésed, hogy bármennyire próbálsz, később sem tudsz majd kibontakozni, nem fogsz tudni őszintén véleményt nyilvánítani, ilyenformán tehát előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben ezt a bizonyos bogarat semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, abban az esetben valóban lehetséges, hogy jobban teszed, ha most váltasz és keresel egy olyan helyet, ahol nyitottabbak a személyiségedre, ahol te, magad is jobban tudsz érvényesülni. Fontold meg a döntést és ha úgy adódik, akkor ne félj váltani!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján borzasztóan nehezen engedsz el egy lezárásra váró folyamatot, egyszerűen görcsösen ragaszkodsz hozzá. Pontosan tudod ugyan, hogy miként kellene cselekedned, ettől azonban már-már pattanásig feszülnek az idegeid. Nyugi, lazíts, ne nehezítsd még inkább a helyzetedet, inkább végy egy mély lélegzetet és egy fújásra zárd le a dolgot. Az Élet már csak ilyen, semmi sem állandó, minden átmeneti időre szól, mint ahogy ez a bizonyos folyamat is. Hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, akkor jó eséllyel nem fogja hólyagosra törni a tenyeredet sem!

BAK (december 22-január 20)

A hétvége első napján olyasvalami nyomja a lelkedet, amely kezd egyfajta önmagát generáló folyamattá válni, amennyiben záros határidőn belül nem teszel pontot a végére. Érthető módon frusztrál a dolog, ennek okán nem is vagy épp jó társaság, szívesebben gubbasztanál egyedül otthon, csak hozzád ne szóljanak. Korántsem biztos azonban, hogy te, egymagadban a négy fal között ülve rá fogsz jönni a megoldásra, illetve a depresszív hangulat sem a legjobb tanácsadó, épp ezért egyfelől keress valakit, aki nálad több életttapasztalattal bír és meg is bízol benne, másfelől pedig kapcsolódj ki, hisz attól, mert otthon ülsz, a problémáid még megoldatlanok maradnak. Fel a fejjel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján segítő szándékkal fordulsz valaki felé, önhibádon kívül azonban mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt vártad volna, ennek okán nem feltétlenül válik a másik javára. A negatív végkimenetel azonban nehogy megakadályozzon abban, hogy más szituációban másoknak is rendelkezésre állj, hisz ezúttal sem feltétlenül a te fakadóan alakult úgy, ahogy. Hidd el, meg fogják érteni, hogy ezt a helyzetet az Élet alakította így, semmiképp nem te akartál rosszat. Kérj elnézést és lépj tovább, ne ragdj bele az önvádba!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján lezárni készülsz bizonyos folyamatokat és végre átadnád magad a hétvégi pihenésnek. Mielőtt azonban végleg bezárod magad mögött a kapukat, előtte mindenképp győződj meg arról, hogy minden szálat megfelelően elvarrtál és nem fog rajtad a későbbiekben szétfoszlani az anyag. Ne legyenek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy talán valamit nem úgy intéztél, ahogy a helyzet megkívánta, avagy teljesen más útvonalat kellett volna választanod. Ne aggódj most már ezen, hiszen meghoztál egy döntést, vállald fel tehát a következményeket, akkor is, ha negatívan sül el. Rengeteget dolgoztál rajta, miért engednéd tehát, hogy kárba vesszen a munkád?

joy

loading...