A HoldHoroszkópok

Telihold jön – Sok kérdés előkerül a szőnyeg alól, mély érzéseket hoz a felszínre

A Halak telihold és részleges holdfogyatkozás mély érzéseket hoz a felszínre

04 óra 35 perckor csodás Telihold a Halakban. Ennek a Teliholdnak igen érzékeny, érzelmes, ugyanakkor feltétlenül intenzív, egyben transzformatív hatása van. Sok kérdés előkerül a szőnyeg alól…

Ebben az időszakban olyan meghatározó változások mehetnek bennünk végbe, amelyek segítenek a továbblépésben, az elengedésben. Próbáljunk egy kicsit befelé koncentrálni, és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találjuk szembe magunkat. Most lehetőséget kapunk ezeknek a mintáknak az átírására!

ráadásul még Szuperhold is lesz, így egy ritka és különleges égi jelenség energiáját élvezhetjük. Ez egy részleges Holdfogyatkozás lesz, így teljes pompájában láthatjuk majd a Holdat az éjszakai égbolton.

A Telihold az áttörések és a befejezések témáját hordozza most magában. Mivel a Halak a zodiákus utolsó jegye, így azt érezhetjük, hogy valami lezárul az életünkben, vagy azt tapasztaljuk, hogy kitisztul a kép és valami újdonság, új kezdet lehetősége tárul fel számunkra. Ugyanakkor egyfajta csúcspontot is megélhetünk, a teljességet, ami lehetővé teszi számunkra, hogy levonjuk a következtetést a tapasztalatokból és megértsük miért mentünk keresztül pont azokon az eseményeken.

A Holdfogyatkozásos Telihold segít abban, hogy bezárjuk azokat az ajtókat, amiket eddig nyitva tartottuk, pedig semmi támogató nem érkezett rajta keresztül, és a fejlődésünket sem szolgálta már.

Minden, aminek az életben tartásához túl sok energia kell és még ennek ellenére sem tapasztalunk fejlődést, változást, az bizony megérett a lezárásra, elengedésre.
Igaz ez a kapcsolatokra is. Ha csak mi teszünk energiát bele, hogy működjön, akkor az egyoldalú ragaszkodás. Egy biztonságos kapcsolódáshoz nem szükséges, hogy csak nekünk kelljen áldozatot vállalni, lemondani saját elképzeléseinkről. Ez nem egyenrangúság. Az egyenrangúság nem igényli a mi felelősségvállalásunkat a másik boldogságáért. A közös boldogság a feltétel nélküli szereteten alapul és az egyenrangúságon, úgy tudunk egymás társai lenni, akár párkapcsolatban, akár baráti kapcsolatban, akár munkánkban társulások formájában. Az egyoldalúság olyan lehet, mint egy energiavámpír, ami elszívja minden erőnket, és egy idő után áldozatnak is érezhetjük magunkat emiatt. A Telihold elhozza most számunkra a lehetőséget, hogy ebből a szempontból vizsgálódjunk és lezárásokat kezdeményezzünk.

Mindig érdemes emlékezni arra, hogy a Holdfogyatkozások általában sorsszerű eseményeket hoznak, és az általa előidézett események mindig oda raknak bennünket, ahol lennünk kell, még akkor is, ha az elsőre ijesztőnek is tűnik

Mivel a Halak vizes jegy, ami az érzelmek szimbóluma, arra készülhetünk, hogy mi magunk is érzékenyebbé válhatunk, de jobban ráláthatunk saját érzelmi ügyeinkre. Bármi is bontakozik ki a szeptemberi Holdfogyatkozásos Telihold alatt, egy mély és hosszú gyógyulási időszak kezdődhet érzelmi téren, viszont türelmesnek kell lennünk, és időt kell hagynunk magunknak a megoldásra, regenerálódásra.
A Halak energiájára inkább a lassúság, sodródás jellemző, így ha a gyógyulásra gondolunk, akkor máris megértjük, hogy időbe telik a feldolgozás és a tovább lépés.

loading...