Horoszkópok

HOROSZKÓP szeptember 17. kedd: feszült nap

KOS (március 21-április 20)

Alig kezdődött el a hét, mégis a mai napra gyakorlatilag roskadozol a feladatok terhe alatt, tücsköt-bogarat elvállaltál ugyanis, ami azt eredményezte, hogy ki sem látsz a tennivalókból. Emiatt kissé dühös vagy magadra, hisz számtalanszor kerültél már hasonló helyzetbe és mindig meg is fogadtad, hogy nem leszel mások teherhordó sherpája, valahogy mégis rendre túl gyengének bizonyulsz ahhoz, hogy nemet mondj. A saját érdekedben érdemes legközelebb visszafognod magad, hisz rendkívül kimerítő a túlcsorduló megfelelni akarásod, fogadd el, hogy neked is csak két kezed van és nem tudsz többfelé szakadni sem. Annyi terhet vállalj magadra, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegest nem tudsz majd előbb-utóbb felmutatni!

BIKA (április 21-május 20)

Kezdesz kissé ráunni a monotonitásra, új kihívásokra vágysz, akár veszélyes kalandokba is belevágnál annak érdekében, hogy kicsit felpezsdítsd az életet magad körül. Mielőtt azonban vásárra vinnéd a bőrödet, előtte igyekezz végiggondolni, hogy mely terved milyen kockázattal járna és csak akkor vágj bele bármibe is, ha a testi épséged és a lelki egyensúlyod nem kerül a kockázati lista legtetejére. Ne feledd, csak egy életed van, érdemes tehát úgy kihasználnod, hogy a sikerélmények megtölthessék az emlékkönyvedet, méghozzá azok az élmények, amelyek a pozitív kategóriából valók!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívüli módon fel vagy villanyozva, olyasféle hírt szeretnél ugyanis megosztani másokkal, amelyek egyszer, s mindenkorra megszüntethetik a bizonytalanságot körülötted. Mielőtt azonban világgá kürtölnéd a tiktodat, előtte igyekezz belegondolni, hogy bizony akadhatnak olyanok is, akik nem feltétlenül örülnek majd veled őszintén, akik irigyek lesznek rád és lehúzhatják a lelkesedésedet. Ennek elkerülése érdekében tehát érdemes egyelőre csak a közvetlen környezeteddel megosztanod a terveidet, ők jól ismernek, a javadat akarják és nem fognak keresztbe tenni neked. Fogadd meg az általuk adott hasznos és építő jellegű tanácsokat, hisz bennük feltételek nélkül megbízhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, hogy a lehető legtisztességesebb eszközökkel érd el a kitűzött céljaidat, hogy az utad során ne árts másoknak, s ne gázolj át senkin. Ez az, ami olyan népszerűvé tesz a környezetedben és követendő példa mások számára. Azt azonban el kell fogadnod, hogy nem mindenki a fair-play híve, vannak bizony olyan emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül tapossák az útitársaikat a földbe a saját önös érdekük okán. Az Élet már csak ilyen és akármennyire is szeretnél becsületes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem feltétlenül lesznek korrektek másokkal szemben. Nem tudsz mit tenni ellene, s nem érdemes végeláthatatlan vesszőfutásba kezdeni. Igyekezz úgy tekinteni ezekre a helyzetekre, mint amelyek megerősítenek, s messziről kerüld el azokat az embereket, akik az életről másként gondolkodnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az esetek döntő többségében az őszinteség híve vagy, csakis akkor mész bele ferdítésekbe és kegyes hazugságokba, ha tudod, hogy az igazság nagyon fájna a másiknak és megbántanád vele. Mások azonban nincsnek tekintettel erre, melynek ma ékes bizonyítéka, hogy valaki egyszerűen az arcodba vág valamit, ami iszonyúan mellbevágóan hat rád. Az illető azonban egyetlen percig nem gondol bele, hogy mit okoz azzal, amit és ahogy mond és hogy ez mennyire mély sebet ejthet a lelkeden. Bármilyen fájó, el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan, amilyen te vagy, nem mindenki veszi tehát figyelembe mások érzéseit és nem mindenki választja meg a helyzetnek megfelelő stílust. Az bizonyos, hogy senkinek nincs joga ugyan ilyen stílusban beszélnie veled, épp ezért ne foglalkozz a továbbiakban az illetővel, hisz neked is van méltóságod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyannyira hajtod a sikert, hogy a hét második napján elkerüli a figyelmedet egy fontos részlet, emiatt hiba csúszik a számításodba. Amennyiben azonban sikerül ráérezned arra, hogy hol rontottad el, abban az esetben ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és korrigálj. Ha időben sikerül észrevenned a hibát és azt ki tudod javítani, akkor eléred kívánt eredményt, ám amennyiben nem figyelsz erre, abban az esetben később okozhat majd kellemetlen perceket. Éppen ezért nem érdemes behunynod a szemed, mert a probléma még megmarad, ne feledd, minél előbb felismered, hogy félresiklottak a dolgok, annál kevesebb időt pazarolsz el feleslegesen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé fura helyzetbe kerülsz a mai nap folyamán, hisz a körülötted zajló eseményekben nagyjából inkompetensnek érzed magad, bármennyire is próbálsz, egyszerűen nem tudsz érdemben hozzátenni a folyamat alakulásához. Érdemes azonban végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha segítséget kérsz tőle, akkor egyrészt nem él vissza vele, másfelől pedig nem kürtöli világgá a dolgot. Megoldáscentrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyedet és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb nálad. Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minél hamarabb szeretnél pontot tenni egy bizonyos ügy végére, ennek érdekében Igyekszel gyorsítani a tempón, épp ezért gyakorlatilag eléred azt a fázist, amikor ész nélkül rohansz előre. Mivel azonban komoly következményekkel járhat, ha nem korrigálsz időben, ennek okán érdemes lenne lassítanod annak érdekében, hogy megfelelőképp koncentrálhass, majd aztán nyugodt lelkiismerettel kapcsolódhass ki, amennyiben pont került valamennyi feladat végére. Kapkodnod nem kell, gondos előkészítés után, a megfelelő taktika alkalmazásával vesd bele magad a feladatokba, hidd el, a nagyobb koncentráció nagyobb sikereket is tartogat!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap folyamán olyan eredménynek örülhetsz, amely másokból is elismerést válthat ki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére figyelemmel kísérik az utad, valamint a tetteid és a szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd újra talajt fogni!

BAK (december 22-január 20)

Indokolatlanul nagyítasz fel egy teljesen bagatell ügyet a mai nap folyamán ahelyett, hogy a helyén kezelnéd, abszolút érthetetlen oknal fogva hagyod, hogy a körülmények irányítsanak, ezáltal lassan kezd úrrá lenni rajtad a kétségbeesés. Mivel azonban rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, épp ezért lazíts egy kicsit, teljesen feleslegesen görcsölsz, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a feladatot, s ne okozz se magadnak, se másoknak csalódást. Higgy magadban, bízz abban a tapasztalatban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál, indulj el és menni fog minden, mint a karikacsapás. Hidd el, ha veszel három mély levegőt, akkor könnyebben tudsz majd túllendülni az egészen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta feladatot kapsz a hét második napján, amelyről már a Start vonalnál tisztán látszik, hogy meghaladja a képességeidet, mégis valahogy teljesítened kellene. Mielőtt azonban kétségbeesésedben nyúlcipőt húznál és elrohannál, előtte igyekezz lehiggadni és érett, logikus gondolkodással felépíteni a taktikát, majd ilyenformán nekiindulni a kihívás teljesítésének. Egyszerűen nincsen más választásod, ha el akarod kerülni a felelősségre vonást, épp ezért ugorj fejest a dologba. Ne feledd: ha meg sem próbálod, az komolyabb következményeket vonhat maga után, mint az, ha legalább a meglévő tudásod szerint beleadsz apait-anyait! Ne félj a kihívástól!

HALAK (február 20-március 20)

Hamisságot sejtesz egy bizonyos ügy hátterében, ennek okán szeretnéd egyfajta, detektíveket megszégyenítő tervvel lerántani a leplet a dologról. Vigyázz azonban, az éremnek két oldala van, nem biztos tehát, hogy mások nem fognak megakadályozni a terved megvalósításában, könnyen lehet, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy keresztbe tegyenek neked, ez pedig korántsem biztos, hogy pozitívum lehet számodra. Mérlegeld, hogy mennyire szeretnél belefolyni olyan ügyekbe, amelyekhez gyakorlatilag semmi közöd, mégis izgatja a fantáziád

joy

loading...