JóslásOlvasnivaló

Melyik asztalhoz NEM ülnél le szívesen? Érdekes dolgot árul el rólad

Ezt a módfelett érdekes személyiségtesztet egy holland pszichológuscsoport állította össze egy különös elv alapján.
Az elv az, hogy az a hely, ahol nem tartózkodnál, vagy nem ülnél le szívesen, nagyon sok mindent feltár a tudatalattidról. Jelen esetben azt, hogy mi zavar leginkább a hétköznapokban.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt az asztalt, amelyhez nem szívesen ülnél le!

Na, sikerült kiválasztanod azt az asztalt, amihez semmiképp nem ülnél le?

 

Akkor lássuk, mit árul el a jelenlegi helyzetedről:

 

1.asztal

Jelenleg a stresszes kapcsolatok uralják az életedet, éppen ezért nincs is energiád másokkal foglalkozni. Egyedüllétre és fejlődési lehetőségekre van szükséged. Lehet, hogy mindennek egyetlen határozott oka van, és érdemes lenne megbeszélned az adott személlyel a problémáidat, ha tudod, hogy ki lehet a feszültséged mögött. Ne félj szóvá tenni, ha úgy érzed, hogy megbántottak.

 

2.asztal

Nagyon sok feladatot kaptál az utóbbi időben, és hiába igyekszel, kezded elérni a tűrőképességed határait. Végtelenül fáradt vagy, és csak egy nyugodt hétvégére vágysz. Nem mások segítségére vagy támogatására van most elsősorban szükséged, hanem egy jól megérdemelt pihenésre. Élvezd a magadra szánt időt és töltődj fel energiával, hogy át tudd gondolni a prioritásokat!

 

3.asztal

Úgy tűnik, mostanában minden zavar téged, és ez nem a te hibád. A rózsaszín szemüveg, amit eddig viseltél, egy kicsit szürkébb lett, ezért elég pesszimistán gondolkodsz a környezetedről. Minden erőddel próbálod megváltoztatni a világot, ám ez nem könnyű feladat. Érthető, ha olykor levert és ideges vagy.

 

4.asztal

Olyan személyiség vagy, aki sokszor hasonlítja magát másokhoz, mert azt hiszed, mindenki jobb nálad. Pedig ez nem így van, ezért jobb lenne, ha többet foglalkoznál az önértékeléseddel, és felhagynál ezzel a szokással! Itt az ideje, hogy foglalkozz önmagaddal és szeresd magad. Vedd fel a kapcsolatot a barátaiddal, vagy szánj időt a kedvenc hobbidra, hidd el, megérdemled!

Forrás: noiportal

loading...