A Hold

A nyár legrázósabb napja jön hétfőn

2024 nyara semmilyen szempontból sem szokványos. A saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy több kihívással kellett szembe nézni eddig. De most jön a nyár legnehezebb napja: augusztus 19-én.

Vagy rossz helyen leszel jó időben, vagy jó helyen leszel rossz időben, vagy rossz helyen leszel rossz időben. Egyszóval eltévedhetsz. Vagyis okosan teszed, ha hétfőn egy helyben maradsz.

Már egy jó ideje igen intenzív energiák dolgoznak, de most, hogy közelítünk a fogyatkozások időszakához, ami szeptember közepén kezdődik, még inkább érezhetjük az intenzitás növekedését.

Mindig nyugtalanító lehet a bizonytalanság vagy a változás folyamata, de mindenképpen segít az energiák kezelésében, ha megpróbáljuk átadni magunkat az áramlásnak, és nem ragaszkodunk mindenáron az irányításhoz. Ez a Telihold nagyon arra akar rávenni bennünket, hogy tudjunk a jelenben maradni és elfogadással, megértés vágyával közelítsünk minden helyzet felé. Mondhatni akkor járunk a legjobban, ha igyekszünk szemlélődő és tapasztalatszerző állapotban maradni, azonban teljesen jogos, ha mindeközben erősebben jelenik meg bennünk a félelem érzése. Főleg azoknak okozhat komolyabb szorongást a nap környéke, akik igyekeznek mindent kontroll alatt tartani, tervezni az életükben, és nehezebb számukra sodródni, vagy változtatni.

A megoldást a megbékélés és a szeretet fogja elhozni, hogy elfogadjuk a létezésüket, de nem hagyjuk, hogy irányítsanak bennünket. Ezzel elengedhetjük az ellenállást, a haragot (akár magunkra, akár másokra), a kritikát, a bizonyítási vágyat, mert el kezdjük úgy szeretni magunkat, amilyenek vagyunk. Önnön tökéletességünk felfedezésével egyre erősebbnek érezzük majd magunkat és már mi irányítjuk életünket, a saját szabályaink szerint.

loading...