A Hold

Oroszlán Újhold köszönt be – ideje tiszta lapot nyitni!

Az Oroszlán Újhold augusztus 4-én 13 óra 13 perckor tetőzik, és egy új holdciklus kezdetét hozza el. Ahogy ez a holdciklus elkezdődik, lehetőséget kapunk mi is, hogy tiszta lapot nyissunk életünkben.

 Az Oroszlán Újhold megtanít minket arra, hogy miként legyünk jelen szívvel és lélekkel a saját életünkben.

Érdemes elgondolkodnunk azon, mit is szeretnénk valójában, mi az ami legmélyebb vágyunk és mi az, amit át kell alakítanunk ahhoz, hogy valóra váltsuk azt.

Fontos feladat, hogy szívünk vágyát abból a szempontból is megnézzük, mennyire hiszünk a megvalósulásában? Ugyanis lehetnek céljaink, de ha a hallott, tanult meggyőződéseink ellene dolgoznak, akkor egy sosem beteljesült vágyódássá tud alakulni az egész, csalódottságot, önbizalomhiányt okozva számunkra.

Az Oroszlán Újhold energiája nem garantálja az azonnali sikert, sőt inkább türelmet kér tőlünk és hitet. Az Oroszlán Újhold alatt megtapasztalhatunk egyfajta kettőséget. Lehet, hogy szeretnénk egy új útra lépni, de lehet még pár függő szál, amit előbb el kell vágnunk, mielőtt nekilendülünk. Minden lezárás egy lehetőségnek ad helyet, így ha szükséges, akkor tegyetek lépést a múlt tisztázása és lezárása érdekében, mielőtt vágyaitokat megfogalmaznátok.

loading...