Angyali üzenetek

Hétvégi Angyali üzenetek: Titkos kártya jóslatok

Válassz egyet a három angyal közül, és kiderül a hétvége mit tartogat számodra?

Az Arkangyalok tanácsait hoztam most  el Neked, íme:

Első Angyal: Azrael arkangyal

“Született tanácsadó vagy. Sokakon segít az útmutatásod és a biztatásod.”

„Életcélod szoros összefüggésben áll a tanácsadással, általa fölemelheted, lelkesítheted, vigasztalhatod, gyógyíthatod és inspirálhatod felebarátaidat. Igazi szellemi tanácsadó és az emberek bizalmasa vagy. Tanácsadó munkádat most emeld a következő szintre, hogy még több társadon segíthess. Fordulj hozzám útmutatásért és támogatásért.”

Azrael neve azt jelenti: ‘Isten segítsége’, és ő magukat a segítőket pártfogolja. Elsősorban azok a tanácsadók érdeklik, akik a szenvedőkkel vagy a haldoklókkal foglalkoznak. Tanácsadás közben kérjük meg Azraelt, hogy irányítsa szavainkat és tetteinket, és segítsen türelmesnek és együtt érzőnek lennünk. Abban is segít, ha ezt a területet választjuk hivatásunknak: a megfelelő képzés, gyakorlat és végül csodálatos tanácsadói praxis felé vezet bennünket.

Második Angyal: Mihály Arkangyal

Emlékezz igazi önvalódra!

“Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.”

Ne félj a hatalmadtól, a nagyszerűségedtől vagy a bölcsességedtől. Azzal ösztönzöl másokat, ha sikerrel boldogulsz az életben, és nagyobb összhangot alakítasz ki az érdeklődési köröddel. Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi önvalód!

Mihály neve azt jelenti: ‘aki Istenhez hasonlatos’, ugyanis a Tetemtő fenséges szeretete, ereje, hatalma és rendíthetetlen hite sugárzik belőle. Hozzá folyamodván, saját hasonló tulajdonságaink erősödnek fel. Kérjük, hogy látogasson meg álmunkban, és távolítsa el a félelmet a szívünkből, amely gátolja, hogy kiteljesíthessük és megélhessük szellemi ajándékainkat és értékes vonásainkat. Főleg az álomvilágban tud hatékonyan együttműködni velünk, hiszen ilyenkor nyitottabbak vagyunk a befogadásra.

Harmadik Angyal: Sandalphon arkangyal

Isten ajándékai

“Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra.”

A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet!

Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik (noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra.

loading...