A Hold

Fergeteges napnak nézünk elébe: Telihold és Tízmilliószoros nap

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk – méghozzá tízmilliószoros erővel. Ráadásul Nyilas telihold is lesz!

Tegyél jót, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál – ez a legfőbb tanács a különleges energiájú tízmilliószoros napokra.

A Nyilas jegyében járó Telihold fellebbenti a fátylat a tudattalanba fojtott problémáinkról, felfedve számunkra mindazt a terhet, önsorsrontó magatartásformát, ami miatt kételkedéssel, sikertelenséggel és boldogtalansággal büntetjük magunkat. Ezeket a belénk rögzült mintákat önkorlátozásként cipeljük, amik elakadásokat, egyhelyben topogást vagy ugyanazon helyzetek ismétlődését eredményezhetik. Lehet, hogy haladunk, de sokkal lassabban, mint arra lehetőségünk lenne, sokkal több feladattal, megoldandó problémával találhatjuk magunkat szemben.
Legtöbbször észre sem vesszük ezeket a terheket, önkorlátozásokat, mert tudattalanul kapaszkodunk bele, meggyőződéseink, indokaink tartják bennünk. Tulajdonképpen, ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor legtöbbször félünk változtatni rajtuk, mert a változás megrémíthet bennünket, ismeretlen érzés lehet az életünkben a könnyedség, felszabadultság. Ugyanakkor lehet nem is tudjuk, hogyan kell „csak” élvezni az életet, nem mindig valaki hasznára lenni, valakiről gondoskodni. Rémisztő lehet az új helyzet, amit a szabadság ad, kihúzhatja a lábunk alól a talajt.

Amennyiben tudatosak vagyunk, a jelen eredményeiért vagyunk hálásak, akkor megkapjuk a sors támogatását és csodálatos megoldások születhetnek.
A tüzes jegyben járó Hold és ez a különleges nagy energiákkal bíró nap segít „kiégetni” belőlünk korlátozó meggyőződéseinket, ha hajlandóak vagyunk megválni tőlük.

Mivel ezen a napon csodálatos energiákat élhetünk meg, és Tízmilliószoros nap van. A tízmilliószoros, teremtő napokon pozitív gondolatok ereje visszaszáll ránk. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. A negatív gondolatokat lehetőleg hagyjuk másnapra. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

A legfőbb jelentősége ezeknek a napoknak abban áll, hogy ilyenkor esélyt kapunk arra, hogy kilépjünk abból a gondolati, érzelmi sémából, ami meghatározza a jelenünket, és új, pozitívabb irányultsággal megteremtsük, bevonzzuk a szebb jövőt.

loading...