Jóslás

Milyen napunk lesz ma? A kártyát kérdeztem

MILYEN NAPUNK LESZ MA ???– kérdeztem a kártyát. Nos, lássuk:

A központi lap a HÁZ, mely jelenti az otthonunkat és a családunkat is, de jelent otthon végzett munkát és akár kisvállalkozást is, na és sok minden mást

A mai napunk és a dolgaink valahogy ezek körül fognak mozogni. Mintha egy percünk sem lenne nyugiban, hiszen mindhárom hozzá kapcsolódó kártya aktivitást mutat. Mondjuk úgy, jövünk-megyünk. Sok a dolog, intéznivaló, közelbe vagy távolba mindegy, de van történés az biztos.  Lesz akinek hirtelen jön valami hír, intéznivaló és ennek következtében többfelé is kell mennie esetleg kicsit távolabb az otthonától. Lesz akinek váratlanul mégis másképp alakul a napja mint ahogy előre eltervezte.
Valakinek egy hír következtében nagy döntést kell hozni vagy másfélét, mint amire eredetileg gondolt.
Az az információ ami ma eléd kerül, több lehetőséget, variációt nyújt vagy pont emiatt valamiben választanod kell. Esetleg a szüleid vagy a gyerekeid ügyeiben kell ma kicsit többet intézned és rohangálnod.

Ha ingatlant vennél vagy árulsz, ebben az ügyben felpöröghetnek az események és ezen a területen kell döntened valamiben. Ha most építed a jövőd és tennéd le annak biztos alapjait, új ötleteid lehetnek, amik nagy átalakulást ígérnek és akár többféle utat és irányt is hozhatnak.
Ha pedig egyszerűen csak otthon töltöd a napod, ott is lesz mit csinálnod, nem fogsz unatkozni az biztos.  Lesz tennivaló bőven.

Folytathatnám a sort, de millió a variáció attól függően mi a kiindulópont. A lényeg a mozgalmasságon van.

Ne feledjük az utolsó két lapot sem.
A nap végére elégedettség tölt el, minden rendben lett, elértél a dolgok végére vagy kifejezetten jól alakult a napod és boldogan térhetsz pihenőre. Mindent azért tettél, hogy a céljaidhoz közelebb kerülj és ez örömteli érzéseket nyújt. Bár sok volt a feladat, mindent egészen jól sikerült megoldani. Az este már a szeretteid körében telik.

loading...