Angyalmágia

02.22, azaz 222 – különleges nap az angyalmágiában

02.22, azaz 222 az egyik különleges angyali szám az angyalmágiában. Az Égiek ilyenkor életmódváltásra akarják felhívni a figyelmed.

A 222 a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket.

Gyakran megtörténik veled is, hogy amikor az órádra pillantasz, vagy meglátsz egy rendszámot akkor szinte mindig ugyanazt a számsort, pl. 11:11 vagy 222 számokat látod?

Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd az Égieket, merrefelé kéne elindulnod!

Az előttünk “véletlenül” megjelenő számok, számsorok valójában égi segítőink üzenetei. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az angyalok azt mondják: nem írhatjuk a nektek szánt üzeneteket az égre.

Mint minden jelnek, amit kaphatunk, a számsoroknak is többféle értelmezése van. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra.

Ilyenkor állj meg egy pillanatra, és figyelj, milyen érzetek, milyen gondolatok járnak épp a fejedben, és mi lehet az amivel kapcsolatban épp üzenetet kaptál. Még a negatív aspektust felfedezve is gondolj arra, hogy most segítséget kaptál. Köszönd meg, és javítsd ki mindazt, amit még lehet.

Honnan tudod, hogy melyik értelmezést kell figyelembe venned?

Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Többnyire az üzenetek bátorító, támogató jellegűek. Cselekvésre ösztönöznek, hogy a halogatást elengedd végre, és lépj ki a komfortzónádból – hiszen a valódi csodák azon kívül történnek.

Szinte mindig valamiféle jóleső borzongás tölti el az embereket, ha különleges számsorokkal találkoznak. Érthető, miért nevezzük angyali számoknak azokat a számokat, amik háromszor ismétlődnek egymás után. Mosolyogj, ha ilyet látsz, mert mindig jelentőséggel bír!

De ne csupán az utakon figyelj, az üzenet bármikor elérhet. Természetesen csak a váratlanul felbukkanó számokra igaz.

A 222-es angyali szám jelentése

222-es angyali számsor  azt a döntésképtelen helyzetet segít megoldani, amikor nem tudod valamiről, hogy megtedd-e vagy sem? Emellett az újonnan elvetett ötlet-magjainak növekedésnek indultak. Mindegy, min vívódsz, a jel egyértelműen jelzi, hogy itt az ideje felszámolni ezt az áldatlan állapotot, és végre belekezdeni abba, amit régóta tervezel.

Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell az ötleteinket, céljainkat, és akkor hamarosan áttörik a felszínt, és megláthatjuk a teremtő erőnk bizonyítékait. Pozitív gondolkodásunk eredménye hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...