Horoszkópok

HOROSZKÓP október 19. szombat

KOS (március 21-április 20)

Abszolút mértékben tisztában vagy a képességeiddel, nem is akarsz többet kihozni magadból, mint ami benned van és ugyan elég sok akadály van még előtted, mégis nagy lelkesedéssel tölt el az a tudat, hogy milyen nagyszerű eredményt érhetsz el. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, s legyen bármi is a végeredmény, te mindenképpen büszkén mondhatod majd el magadról, hogy rajtad nem múlt, hiszen mindent megtettél a siker érdekében. Kitartásod és akaraterőd valószínűleg meghozza majd a maga gyümölcsét, hiszen rendkívül elégedetten állhatsz majd előbb-utóbb a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen ha valaki, akkor te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Annak ellenére, hogy vannak azért szombatra is feladataid bőven, amelyek arra várnak, hogy egyiknek-másiknak pont kerüljön a végére, ma valahogy mégsem érzel egyetlen cseppnyi motivációt arra, hogy nekifuss akármelyiknek is. Így nem igazán lesz felhőtlen a pihenésed, hiszen mindig ott zümmög majd a bogár a füledbe, mintegy jelezve, hogy restanciád van. Lógás helyett tehát igyekezz tehát arra összpontosítani, hogy minél hamarabb befejezz mindent a tőled telhető, legnagyobb alapossággal elvégezve, mindezt annak érdekében, hogy aztán átadhasd magad a hétvégének!

IKREK (május 21-június 21)

Hétvége első napján szükséged lehet a problémamegoldó képességedre, hisz valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amiről nem szívesen beszél, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld tehát diszkréten az ügyet és igyekezz használható tanáccsal szolgálni. Még azelőtt kell ugyanis orvosolnotok a problémát, mielőtt mások számára is világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz az általad dobott mentőövért, te pedig büszke lehetsz magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ne tetted volna hasznossá magad a Föld nevű bolygón!

RÁK (június 22-július 22)

A hét végére végre minden egyenesbe került, annak köszönhetően hátradőlhetsz kicsit, illetve olyan programokon vehetsz részt, amelyekre az előző napokban nem volt lehetőséged. Add át magad a kikapcsolódásnak, foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyekre máskor képtelen vagy időt szakítani, találkozz azokkal az emberekkel, akikkel máskor nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmivel tudsz foglalkozni, ami pihentet és feltölt. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor gyorsan közbe kell avatkoznod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában véve nem ismersz lehetetlent, folyton az jár az eszedben, hogyan lehetnél még jobb, miként emelkedhetnél ki a tömegből, ennek érdekében pedig a legveszélyesebb manőverekre is képes vagy. A bátorság, a céltudatosság, a vakmerőség bizony rendkívül dicséretes és nemes tulajdonságok, tudnod kell azonban mindenképp megtalálni a határaidat és lehetőség szerint azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz két kaland között kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján nagy kalandban lehet részed, gyakorlatilag akaratodon kívül kerülsz ugyanis olyan váratlan helyzetbe, amely abszolút felráz a jelenleg érzett, októberi fáradtságból. Igyekezz tehát minden percét megélni a szituációnak, a veszélyekkel csupán bizonyos keretek között foglalkozz, meglátod, sokkal élvezhetőbb lesz az egész, ha nem cidrizel folyton a körülmények miatt. Időnként neked is fel kell kicsit pumpálnod az adrenalin szintedet, hisz másképp belefulladnál a monotóniába!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A másoknak történő megfelelési kényszered miatt egyszerűen nem haladsz a saját ügyeiddel, ennek okán tolsz magad előtt minden fontos projektet. Így azt éred el, hogy előbb-utóbb olyasmiért kell vállalnod a felelősséget, ami kiküszöbölhető lett volna. Mielőtt tehát ez bekövetkezik, érdemes a saját dolgaidra összpontosítani, összeszedni magad és a sarkadra állni annak érdekében, hogy aztán ne keveredj kalamajkába a feletteseid előtt. Igen, lehet, hogy nem leszel népszerű, de legalább nem kerülsz bajba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Tűpontosan kiszámítottál mindent a hétvége első napjára, mintegy valószínűség számítással megpróbálva pontot tenni minden tennivalód végére. Ne akarj azonban mindenáron, görcsösen ragaszkodni az eltervezett útvonalhoz, próbálj engedni abból a feszített menetből, amely meghatározza a tempódat. Ha kellő lazasággal kezeled azokat a helyzeteket, amelyek adódnak, akkor még élvezni is fogod a folyamatot. Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható, erről ne feledkezz meg!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezeted nem repes az örömtől, amikor a hétvége első napján felvázolod nekik a terveidet, nem látnak ugyanis semmi fantáziát abban, amire te szíved szerint gyakorlatilag mindent feltennél. Bármennyire is nehéz azonban, ne fogadd ellenségesen mások reakcióját, hiszen könnyen lehet, hogy csupán féltenek és a legjobbat akarják neked. Igyekezz inkább megértetni velük a céljaid valódi lényegét, ugyanakkor ne erőltess rájuk semmit, fogadd el, amit mondanak, ha pedig mindennek ellenére is úgy döntesz, hogy elindulsz, akkor itt az idő, hogy útra kelj. Amennyiben elhasalsz, abban az esetben a saját sebeidből okulsz majd, ezt kell belekalkulálnod mindenképp!

BAK (december 22-január 20)

Igyekszel a hétvége folyamán a lehető legjobb eredménnyel teljesíteni a feladataidat, ám be kell látnod, hogy ez bizony nem megy csettintésre. Ennek ékes bizonyítékaként elsőre beletörik a bicskád valamibe, amitől elég sokat vártál, szeretted volna ugyanis a maximumot kihozni belőle. Mivel az elszenvedett kudarc csalódást okoz, így elgondolkodsz azon, hogy vajon érdemes lenne-e új dolgokba kezdeni, hiszen ebben az esetben vajmi kevés esélyed van arra, hogy használható eredményt produkálj. Próbálj a kishitűségeden úrrá kell lenni és végre több önbizalmat magadra erőltetni, hiszen te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érj el. Adj lejjebb az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és meglátod, sokkal sikeresebb leszel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Gyakorlatilag egy fenékkel szeretnél több lovat megülni ezen a hétvégén, melynek meg is lesz a negatív előjelű következménye, hiszen a figyelmedet képtelen leszel mindenre egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt azonban belefutsz egy nagyobb kudarcba, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben. Tudomásul kell venned, hogy te is emberből vagy, aki nem rendelkezik szuperképességekkel, így tehát neked is végesek a határaid. Ne tarts több vasat egyszerre a tűzben, hiszen annak csúnya égési sérülés lehet a vége!

HALAK (február 20-március 20)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell állás foglalnod a hétvége első napján, mely eléggé kényszerhelyzetbe hoz. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben tehát egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad!

joy

loading...