Jóslás

Szerencsetarot – válassz egy lapot, megtudod hogyan ér utol Fortuna Istennő

Milyen formában ér utol a tavaszi szerencseáradás? – A Lóhere Tarot segítségével megtudod

Vajon a Te életedbe milyen formában törnek be? A szerelmi életedet vagy a vágyaidat árasztják el és alakítják kedvezően? Netán az anyagiak terén, és pénzesőre számíthatsz? A Lóhere Tarot segítségével megtudhatod honnan, milyen formában és esetleg kitől számíthatsz a szerencsére!

Ha az 1. kártyát választottad:

A főpapnő

Jó lesz, ha figyelsz a megérzéseidre, ugyanis a megérzéseidnek köszönheted a szerencsédet. Ők fogják megsúgni, hogy mikor és mit kellene tenned a sikerhez vagy ahhoz, hogy valami igen kellemes dolog történhessen veled! Még ha furcsa dolgokat is súgnak, akkor is érdemes mérlegelned a szavaikat, mert bármikor arra sarkallhatnak, hogy megtegyél valamit, aminek bizony igencsak szerencsés kimenetele lenne! Szóval, ha el fog a szörnyű vágy, hogy megtegyél valamit, ajánlatos fontolóra venned, hogy megtedd!

Ha a 2. kártyát választottad:

A Hold

Nem lesz könnyű dolgod, ugyanis a szerencséd kulcsa az álmaidban rejlik. Ott kapod majd az instrukciót, az üzenetet, ami által a nyakadba szakadhat az a sok jó, amit az égiek elrendeltek. Jobb lesz, ha álomnaplót vezetsz és szorgosan jegyzeteled és elemzed álmaidat, amelyek a szerencséd titkát rejtegetik. Arra ösztönözhetnek, hogy kimondj, meg tégy valamit és azzal meghívhatod életedbe a szerencsét és mindazt, amit az tartogat neked.

Bízz Isten rejtett és láthatatlan kezében bármi is történik

Ha a 3. kártyát választottad:

Az Ördög

 

A legtöbb ember gyanakodik, amikor tálcán kínálják neki a vágyait vagy legalábbis amikor túl könnyen lehetne azt elérni és ez igazán bölcs döntés! Nem mindig rejlik mögötte veszély, kockázat, de sosem árt az elővigyázatosság. Veled is ez történhet, hogy valaki mond egy „tuti biztos tippet” vagy megpróbál rávenni, hogy tarts vele és ő segít neked a célod megvalósításában. Nem kell egy az egyben elutasítani, és ha alapos vizsgálat után úgy döntesz, hogy nem jelent veszély magadra vagy másokra nézve, nem bukhatsz vele és a megérzéseid sem súgnak rosszat, akkor érdemes lehet elfogadnod!

 

loading...