Angyali üzenetekOlvasnivaló

Péntek13-igazából nagyon szerencsés szám, mutatom miért

Azok, akik hisznek az angyalokban, komolyan veszik az égi számmisztikát is.

Csupán egy babona, vagy tényleg szerencsétlen dolgok történnek, ha a 13-a péntekre esik? Van, aki ezen a napon nem hajlandó repülőre ülni, üzleti tárgyalásokat folytatni, sőt, olyan is akad, aki még az ágyból sem kel ki.

A 13-as angyalszámnak számos jelentése van. Az energiák az 1-es és a 3-as számokból erednek. De e számok kombinációja, a 13, amely nem minden kultúrában szerencsétlen szám.

Számmisztikailag nagyon szerencsés a 13-as szám, az 1-es szám a kezdet és az új tervek száma, célok kitűzése, a 3- as szám angyali szám, a jótékonyság, boldogság, empátia száma. Így tehát számmisztikai szempontból nézve nagyon szerencsés szám, mert az angyalok vezérlik, mondhatnánk úgy is, hogy ez egy angyali számkód, vagyis angyali segítségkérő hívókód.

A 13 egy nagyon erős szám. Ez a szám ugyanis az új kezdeteket jelképezi. Az újrakezdéshez pedig olyan fogalmak társulhatnak, mint a megújulás, a feltámadás, a változás és az önmegvalósítás. Ha hiszel ebben, akkor az univerzum megadja neked a lehetőséget, hogy ezeket az új kezdeteket megtedd, és tanulj a múlt hibáiból. A 13-as angyalszám azt jelzi, hogy fontos – ha ezt a számot újra és újra látod -, hogy ragadd meg a lehetőséget, engedj el dolgokat, és kezdj elölről mást, ezzel biztosítva a jövődet. A 13-as angyalszámnak ebben nagyon nagy spirituális jelentősége van. Ez egy érzékeny és intuitív energia, amely a két karmikus számot, az 1-et és a 3-at vagy a 13-at hordozza. Az újrakezdés mellett a függetlenség fogalma is társítható az 1-es vagy a 3-as számmal.

Ha a 13-at újra és újra látod, általában bonyolult szerelmi életed van – tele izgalmakkal, de új kalandokkal is. A szám arra hívja fel a figyelmet, hogy újrakezdeni kell a szerelmi életet, vagy rendet kell teremteni. Néhány ember szerelmi élete eléggé zűrös tud lenni. A szám különösen a szenvedélyt és az érzelmeket szimbolizálja.  ha már nem éreznek iránta semmit.

A 13-as angyalszám egyértelmű jele annak, ha már egy ideje felmerül a gyanú, hogy ez nem az a kapcsolat, amelybe a bizalmadat és a jövődet helyezed. Annak a személynek, akinek még nincs párja, és akinek a 13-as szám folyamatosan megjelenik, ez annak a jele lehet, hogy végre eljött az ideje, hogy megfelelő társat keressen, vagy hogy újra keressen, ha valamikor vagy akár régen volt egy szakítás.

 

loading...