Angyali üzenetekJóslás

Vasárnapi angyalkártya: Légy derűlátó

Az angyalok ma arra kérnek, hogy legyél derűlátó. Az optimizmus ugyanis minden szempontból jobbá teszi az életedet.

Néha borúlátóan állunk a jövőhöz. Ilyenkor gyakran a múlt negatív eseményeit vetítjük előre a jövőre. Mindezt azért, mert elfelejtjük azt az alapigazságot, hogy a jövő valójában nem a múltunkból következik, ezért teljesen mindegy, hogy milyen volt a múltunk, a jövőnk lehet más.

Valójában a múltnak semmilyen viszonya sincs a jövővel. A múlt csak a jelennel érintkezik. És a jövő is csak a jelennel érintkezik. Azaz, ha a múltban rossz dolgok is történtek veled, azok a rossz dolgok csak a jelenedet ronthatják el. A jelened viszont elronthatja vagy megjavíthatja a jövődet.

Épp ezért fontos eldöntened, hogy a múlt negatív eseményeit a jelenben feloldod, meggyógyítod az angyalok segítségével. Ha így teszel, ez a megváltozott jelen teremt neked új, boldog jövőt.

Ma az egyik legszeretettelibb, leghatalmasabb arkangyal, Rafael arkangyal csatlakozik hozzád, hogy meggyógyítsa a hitedet, és hogy segítsen ismét derűlátóvá válnod.

Rafael arkangyal ma azt is segít megértened, hogy a gondolataid, a pozitív vagy negatív gondolkodásod, a jövőről alkotott elképzeléseid erősen befolyásolják a tested állapotát, az egészségedet.
Ne felejtsd el: A pozitív gondolkodás, a derűlátás nem jelenti azt, hogy a negatív eseményeket, a nehézségeket, a fájdalmakat, vagy a betegségeket elhazudod és letagadod magad előtt.

A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy őszintén ránézel a jelenlegi valóságodra, és elhatározod, hogy pozitív irányban változtatsz rajta a gondolataid és a tetteid segítségével. Ebben segít neked ma Rafael arkangyal.

loading...