Angyali üzenetek

Több szempontból is furcsa időszak következik az életedben

Az Univerzum mintegy kihívást intéz feléd, hogy elindulj egy új és ismeretlen úton, amely jó néhány meglepetést tartogat a számodra, és még fogalmad sincs, hogy reagálsz majd ezekre.
Bármi is történjen ezután, vigyázz magadra.
Bármit is mondjanak az emberek, ha fontos döntéseket kell meghoznod, tanulj meg a megérzéseidre és a lelked szavára hallgatni.
Te tudod a legjobban, mire van szükséged a boldogsághoz.
Vasárnap köszönt ránk a kék telihold, de ne engedjünk a megelőző feszültségnek vagy idegességnek.
Ma reggel még remekül haladhatsz minden dolgoddal, érdemes korábban is felkelni, mint szoktál és még a nagy hőség előtt felpörögni. Utána pedig inkább húzódj hűvösebb helyre és szentelj figyelmet az apróbb részleteknek, az elvarratlan szálaknak. Ne maradjon semmi a nyakadon hétvégére.
Szombaton bár ránk köszönt a hétvége, ma mégis higgadtabbak, fegyelmezettebbek lehetünk. Ez talán segít abban is, hogy uralkodjunk a közelgő telihold okozta esetleges belső feszültségünkön. Találj olyan lazulós, könnyed szórakozást, ami segít megnyugodni és relaxálni.
Vasárnap van a kék telihold napja.

Ez igazából nem azt jelenti, hogy kék színű a Hold, hanem az együttállás ritkaságára utal az elnevezés, ebben a hónapban ugyanis már másodjára köszönt ránk a telihold. Mindenesetre  különösen ügyeljünk a család békére és szeretteinkkel való kötelékre, nem lenne jó senkit magunkra haragítani.

Az őrangyalod üzenete: Bízz magadban. Nem számít, mi történik, erősebb vagy, mint gondolnád. Az univerzum soha nem róna rád nagyobb terhet, mint amit el tudsz viselni

loading...