Angyali üzenetek

Íme az Áldás Angyalai – válaszd ki a Tiédet!

Válaszd ki, hogy melyik angyal a legvonzóbb számodra, és derítsd ki, milyen vagy és miben segítenek az égiek. Válassz ki a képről egy angyalt, amelyik első ránézésre megtetszik, majd pedig olvasd el a hozzá tartozó leírást

Ha az első Angyalt választottad:

Ez az Angyal az igazságot, illetve annak áldását képviseli az Életedben! Mindig az egyenes úton jársz, a tisztességet és a becsületet képviseled! Az áldásod az életedben, hogy mindig a tükörbe tudsz nézni, és ne aggódj, az igazság végül mindig győz, mert az a legmagasabb jót szolgálja.

Ha a második Angyalt választottad:

Ez az Angyal a remény angyala, ami a remény áldását hozza el Neked! Talán a legfontosabb dolog a remény, mert a legnehezebb körülmények között is belekapaszkodhatunk, és segít abban, hogy felkapaszkodjunk a legmélyebb szakadékból is! Nagy hittel rendelkezel, és optimizmusod példa értékű! Az az áldásod, hogy sosem adod fel, így végül elkerülhetetlenül sikerre viszed mindazt, amit eltervezel.

Ha a harmadik Angyalt választottad:

Ez az Angyal a békét hozza el azoknak az embereknek, akik a harmóniát, a nyugalmat és a háborítatlanságot keresik. Nem szereted az összetűzéseket, de még a hangos beszéd is zavar! Az az áldásod, hogy ez az angyal segít teljes békét hozni és megtartani az életedben, hogy azt a Harmónia és a szépség ragyogja be!

loading...