Angyali üzenetek

Fogadd meg Angyalaid tanácsát és remek nyár elé nézel

Júniusban ne kapaszkodj tovább abba, ami rossz, ami nem szolgál, hanem csak hátráltat. Emellett a negatív tulajdonságaidat, káros szokásaidat is dobd el. A nyár első hava tökéletes alkalom arra, hogy leszámolj minden rossz érzéssel, felesleges dologgal, ami csak akadályoz. Búcsúzz el a múlttól, rázd le magadról a lelki terheidet!

Bocsáss meg önmagadnak és másoknakA június egy varázslatos hónap lesz, ami új élményekkel, lehetőségekkel, kalandokkal színesíti az életedet, de még a lelki egyensúlyodat is megtalálhatod, ám mindebből nem lesz semmi, ha hagyod, hogy az ellenérzéseid, a haragod és a gyűlöleted beárnyékolja a nyár első havát.

Annak érdekében, hogy a sok negatív érzelem ne ronthassa el a júniusodat, dolgozz azon, hogy megszűnjenek a rossz érzéseid, meg tudj bocsátani másoknak és önmagadnak, mert csak ezt követően élvezheted ki a nyarat.

Fontos a testi-lelki egyensúly megtalálása: Június az év hatodik hava, tehát az esztendő közepe, ami kiváló alkalom arra, hogy igazán egyensúlyba kerüljünk önmagunkkal. Ha készen állsz erre, akkor képes leszel meglelni a testi és a lelki egyensúlyodat.

Júniusban összhangot teremthetsz a szíved és az elméd között, a gondolataid és a tetteid között, de egyensúlyba kerülhetsz az Univerzummal vagy a szeretteiddel is. Ne sajnáld az időt attól, hogy megtaláld a tökéletes harmóniát, mert az nem kizárólag júniusra fog hatni, hanem befolyásolhatja az egész évet!

loading...