Angyali üzenetek

A júniusi a hatodik hónap – ez egy különleges angyali szám

A Június a 6 -os Angyali szám, a következő néhány hét erőteljes energiákat hordoz és lehetőségeket biztosít számunkra. A hatos szám arra ösztönöz, hogy keress új kihívásokat, célokat és távlatokat az életedben. Ne félj, a benned rejlő félelem lehet a sikereid legnagyobb ellensége.

Már csak a saját teremtő erőnket, a változtatásra irányuló szándékunkat kell hozzátenni.

Nézzük mit üzennek ehhez az angyalok, mivel segítenek, támogatnak minket?

A 6 -os angyali szám egyik jelentése, hogy a tökéletességet képviseli. Ez kapcsolódik az egyensúlyhoz és a harmóniához, az agapé szeretethez és az érzelmi mélységhez. A 6 -os szám az egyszerűséggel, a békével, a gyógyulással és a családdal is társul. Amikor folyamatosan látja ezt a számot, üzenet az őrangyalától, hogy tartsa meg az egyensúlyt személyes és lelki vágyai között.

Júniusban meg fogod tanulni tisztelni magadat. Meg kell határoznod a vágyaidat, az értékeidet, az elveidet, a hitedet, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben. Rá kell jönnöd arra is, hogy nem kell minden csatát, harcot megnyerned, hanem jobb, ha tartalékolod az energiáidat, mert később jól fognak jönni.

Mihály arkangyal azt mondja: “Mindened meg van ahhoz, hogy sikert érj el”. Júniusban másként kell viszonyulnod bizonyos dolgokhoz, meg kell tanulnod nemet mondani, és meg kell szabadulnod a félelmeidtől is, mert másképp nem tudsz változást eszközölni.

Vágd el a kötelékeidet! Kérd Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg téged minden régi, félelemhez fűződő köteléktől, amely múltbéli kapcsolatokból ered, megszabadítva ezzel az ártalmas mintáktól.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés.

Áldás!

loading...