Angyali üzenetek

Hétvégi figyelmeztetést küldött Mihály arkangyal

Ideje megértened és elfogadnod, hogy az érmének mindig két oldala van, tehát az élet lehet pozitív és negatív, világos és sötét, hozhat boldogságot és szomorúságot is.

Ha ezt sikerül tudatosítanod magadban, akkor meg fogod kapni azt a mennyiségű pozitív energiát, amire szükséged van. Ha arra vágysz, hogy az életed gazdagabb legyen, akkor először is cselekedned kell ennek érdekében, valamint adnod.

Ahogy adni kezdesz, úgy fogod elkezdeni értékelni is a különféle helyzeteket, különösképpen azt, hogy az élet tulajdonképpen ajándék. Emellett megérted a természet bőségét, ami mindig körülvesz, és a tanulságokat, amelyeket levonhatsz a különböző történésekből.

A  következő napokban tehát az érzelmi gyógyulásodon kell aktívan dolgoznod ahhoz, hogy helyes irányba tereld az életedet! Bátran nézz szembe a megoldatlan problémáiddal, a rossz érzésekkel, mert csak akkor oldhatod meg a problémát, ha végre a felszínre kerültek ezek az érzések. A hatékony érzelmi gyógyulás felszabadító érzés lesz a számodra.

loading...