Jóslás

Milyen akadályba ütközhetünk és hogyan tudjuk ezt a legkönnyebben megoldani

Hangolódj rá a lapokra és válassz ki egyet amelyiket érzed

Minden lapnál igyekszem minél többféle információt adni. Természetesen nem valószínű, hogy mindegyik vonatkozik Rád. Azt vedd ki csak belőle, amiről úgy érzed, ez most Neked szól. Szeretném, ha mindenki megtalálná azt, ami segítségül szolgál a számára és ez által könnyebben találja meg a megoldást is.

Ha az 1. választottad…

Akadály KULCS, segítség GYERMEK

Egy bizonyos helyzetben nem látod a megoldást. Talán nem tudod hogy is tudnád elérni, megvalósítani amit szeretnél. Valahogy nincsenek előtted a jó megoldások, vagy csak nem veszed észre őket. Úgy érzed bezárult előtted egy kapu és nem látod a másikat? Szeretnél fejlődni, haladni, de nem látod merre tovább. Az is lehet, hogy egy adott helyzetben nem tudsz dönteni. Esetleg nem tudod jól kihasználni a lehetőségeidet bármi is az oka. Talán félsz a változástól és ezért nem mersz lépni előre. Foglalkoztat valami régóta, de nem találod a válaszokat. Úgy éled meg esetleg a mostani helyzetedet, mint aki be van zárva egy problémába és nem látod a kiutat. Jelenthet bezártságot érzelmileg, akár kapcsolatban vagy akár egyedülállóként élsz.

Mit tanácsolnak Neked?

 Merj lépni, tedd meg az első lépéseket és meglátod az út odagördül a lábad elé. Vágj bele egy új dologba optimistán és egy gyermek őszinte bizakodásával. A gyerekek nem igazán terveznek okosan és megfontoltan, csak azt tudják mit szeretnének elérni és mennek a felé hittel és bizalommal. Neked is ezt kellene tenned. A vágyaid hajtsanak előre, lásd az utat magad előtt és hidd el, hogy képes vagy meglelni mindazt amire szükséged van. Vállald fel a felelősséget a dolgaidért, ki tudhatja nálad jobban mi is az amit szeretnél. Ez a két lap annyira pozitív, hogy sikerre kell vinned a dolgaidat. Kezdeteket is mutat a lap, megújulást, fejlődést, mi másra is lenne szükségünk. Van még egy csodás üzenete a lapnak, ha az eddigiek nem adtak volna elég erőt : Gyerekjáték. Simán és könnyedén megoldod

Ha a 2. választottad…

Akadály ÚT, segítség NAP

Egy döntés helyzet előtt állhatsz és nem tudod, merre is tovább. Az biztos, hogy meg kell lépni és határozni kell, de ebben a pillanatban még nem állsz rá készen. Ebből adódóan egy kicsit össze is lehetsz zavarodva, de ez csak emiatt a helyzet miatt van. Olyan ez az egész mint valami kihívás. Át kell gondolni, talán vizsgálgatni is a variációkat, mi történik ha ezt csinálom, vagy mi ha azt választom. Kicsit instabil a helyzet, vagy Te magad vagy az, ezért jól meg kell fontolni melyik számodra a jobb lehetőség. Talán több variáció közül is választhatsz és csak ez az oka a bizonytalanságodnak. Előfordulhat, hogy nem igazán örülsz ennek a változtatásnak, mert nem Te akarod annyira a ezt az egészet, hanem külső körülmények kényszerítenek rá. Ez lehet egy áthelyezés, vagy akár egy ideiglenes változás is, ami nem a legjobbkor jön most. Lehet, hogy csak két program közül nem tudsz dönteni. Semmiképpen sem kell rögtön  rossz dolgokra gondolni. Egy apróság is okozhat bennünk bizonytalanságot.

Mit tanácsolnak Neked?

Nézd ezt az egészet pozitívan. Bátran legyél optimista, hiszen megvan hozzá minden tudásod, hogy ezt a helyzetet átlásd és ebből hozz jó döntést. Ha kell legyél kreatív, gondold át több oldalról is a lehetőségeidet és válaszd ki azt amelyik a legjobbnak tűnik. Hidd el, az lesz a megfelelő számodra. Ha kell, próbáld egy kicsit kívülről nézni a dolgokat, helyezkedj kívül a problémán és onnan hozz döntést. Kérj segítséget ha úgy érzed, hiszen sok esetben egy külső szemlélő jobban rá tud látni olyan dologra, amit Te a saját helyzetedből esetleg nem veszel észre. Ez a lap, a pozitív energiák és nagy szerencse lapja, nem dönthetsz rosszul Keresd meg magadban azt a magabiztosságot és önbizalmat, amivel minden akadály legyőzhető.

 

Ha a 3. választottad…

Akadály VESSZŐ, segítség KASZA

Valakivel konfliktusba kerültél vagy félsz talán, hogy ez be fog következni előbb utóbb? Esetleg érik már ez a dolog egy ideje, de nem volt módod eddig rendezni. Talán még nem is tudod, hogy valami ilyesmi vár Rád a héten. Akármi is a valóság, jó rá idejében felkészülni ha már ezt a lapot választottad és előre átgondolni a lehetőségeket. Szó sincs nagy viszályról, néha hajlamosak vagyunk rosszabbat beleképzelni mint ami van vagy lehet. De egy nézeteltérés előfordulhat bármikor, még akkor is ha tényleg jó szándék vezet minket. Lehetünk mi magunk feszültebbek egy kicsit. Sok a munka, vagy épp a nyakadba szakadt minden intézni való… ezer okból érezheted így magad. Lehet egy kis bűntudatod valami el nem végzett feladat miatt, de talán csak túl szigorú vagy magadhoz. Valaki vagy valami miatt lehetsz stresszesebbizgatottabb és ez okozhat benned némi diszharmóniát. Előfordulhat az is, hogy valami újra és újra visszatérő dolog nehezíti a napjaidat és ettől lehetsz kicsit feszültebb és kimerültebb.

Mit tanácsolnak Neked?

Egyrészt legyél óvatosFigyelj jól a körülötted lévő helyzetekre és emberekre egyaránt. Ne engedd , hogy bármi megbántson, megsértsen, hiszen nem valószínű hogy ellened szól, talán csak annak a másik embernek is épp valami problémája van. Vedd elejét mindenféle vitának, azonnal zárd rövidre és keresd a megegyezést. Ha odafigyelsz, akár elkerülhető is lesz a probléma. Ezért választottad ezt a lapot, hogy felkészülhess rá idejében. Engedd el a problémás helyzeteket, vond le a tanulságot és lépj belőle tovább. Lehet, hogy azonnali döntést kell hoznod egy helyzetben, légy rá felkészülve. Talán valami váratlan dologgal kell előrukkolnod ami meghozhatja a megoldást. Határolódj el a régi vagy a problémás dolgoktól, emberektől. Szüntesd meg a nehézségeket ezzel magad körül. Lehet, valamit túl régóta húzol-halasztasz és most már itt az ideje túllépni rajta. Ereszd el amire más nincs szükséged, tegyél pontot a végére. Tisztítsd meg az utat magad körül.

loading...