Angyali üzenetek

Mihály arkangyal esti üzenete: Átírhatod életed forgatókönyvét

Mihály Arkangyal üzente szerint hamarosan különleges lehetőséget és segítséget kapsz, hogy átírhasd életed forgatókönyvét. A jövődet, a sorsodat a kezedbe veheted, és megváltoztathatod azokat az epizódokat, amelyek csak akadályokat építenek az előtted álló úton.

Készen állsz a változtatásra? Az angyalok támogatnak téged.
Mire vágysz igazán? Mire szeretnél elérni a lelked legmélyén? Pillants egy picit magadba, és merengj el a válaszon. Ugye nem is olyan egyszerű megfogalmazni, mi lakozik a szívedben, a lelkedben? Pedig a kérésed akkor válik valóra, amikor pontosan meg tudod fogalmazni a vágyaidat, mindazt, amit meg szeretnél kapni, amit el akarsz érni, vagy a legszívesebben valósítanál meg.
Mihály arkangyal üzenete szerint „Külső jelekre vársz. Pedig a következő lépéshez csupán befelé kellene figyelned. Minden válasz ott rejlik a lelkedben. Akkor segíthetünk neked, amikor kérésed, a vágyad a legszínesebben rajzolódik ki a gondolataiban. Amikor pontosan érzed és érted a lelked vágyát.”
Az angyalok kérnek téged, figyelj most befelé. Vonulj vissza csendes magányodba és próbálj a belső hangokra, a megérzésekre, az érzetekre figyelni. Kutasd és találd meg magadban a választ, mindazt, amit valóban szeretnél elérni. Mi hiányzik az életedből? Mire lenne szükséged a boldogsághoz? Amikor egyre erősebben él benned a kép, az angyalok segítenek, hogy fizikai valódban is megteremthesd a valódi vágyadat.
Áldás!

loading...