Angyali üzenetek

Mi történik, amikor az angyalokra bízod a nehézségeket és a problémákat?

Tudnod kell, hogy nem vagy egyedül a nehézségekben. Talán nem érzed mindig a jelenlétünket, de ne felejtsd el, nem neked kell tudnod, hogy mi merre járunk, hanem nekünk kell tudnunk, hogy miben segíthetünk neked.

Amikor átadod nekünk a nehézségeket, a problémákat és az akadályokat, akkor mi ezeket a fénybe emeljük, és szeretetteli támogatássá változtatjuk azokat. Ami eddig akadályozott, az mostantól a segítőd lesz. Ami eddig nehézséget jelentett a számodra az mostantól új irányt mutat neked. Olyan irányt, amely gyorsabb úton juttat el a boldogságodhoz.

Mihály Arkangyal arra kér, hogy bízz a nemrégiben kapott ötletekben, és kövesd azokat, mivel ezek azok a válaszok, amelyeket a jelenlegi helyzetedre kerestél. Már tudod az igazságot, és tudod, melyik a legjobb cselekvési terv, amelyet követned kell. Bízz ebben a tudásban, és cselekedj helyesen.

Ha tiszteled az ötleteidet, Mihály Arkangyal ezt azzal viszonozza, hogy további támogatást küld neked, miközben egészséges változásokat viszel végbe az életedben.

loading...