Angyali üzenetekOlvasnivaló

Elgondolkodtál már azon, hogy miért tartogatunk annyi sérelmet, fájdalmat és félelmet?

Elgondolkodtál már azon, hogy miért tartogatunk annyi sérelmet, fájdalmat és félelmet? Mintha hatalmas kincseink lennének: ragaszkodunk hozzájuk, kapaszkodunk beléjük. Pedig pont ezek azok a negatív energiák, amelyek meggátolják a sorsunk jobbra fordulását.

A sérelmek, a harag, a gyűlölet, a neheztelés, a negatív érzelmek beszennyezik a szívcsakrádat, a szeretetközpontodat. A szívcsakrád állapota pedig egész energiatestedre, egész lényedre és természetesen az egész életedre hatással van. Ha tehát dédelgeted, tartogatod, őrizgeted a sérelmeket, az az egész életedet sérelmekkel, és nehézségekkel tölti meg. Ha azonban elengeded és meggyógyítod ezeket a sérelmeket akkor az egész életedben a felszabadult öröm és a boldogság érzése árad majd szét.

Tudnod kell, hogy a sérelmekhez csak az egó ragaszkodik. Tudnod kell, hogy a sérelmek tartogatását csak az egó állítja be könnyűnek és hasznosnak, és az is ő, aki úgy véli: A sérelmek elengedése nehéz.

Szívcsakrád egy állandóan forgó szeretetközpont, amely folyamatos összeköttetésben áll az isteni Szeretettel, azzal a végtelen Szeretettel, amely valójában az Isten maga.

Ha hátralépsz a sérelmektől, ha elengeded a hozzájuk való ragaszkodásodat, a szívcsakrád azonnal gyógyító szeretetet áraszt rád. Lehet, hogy ez az elengedés előtte nehéznek tűnik, abban a pillanatban, hogy megteszed, rájössz majd, hogy ez nem nehéz, hanem természetes. Rájössz, hogy ez valójában így a legjobb neked és mindenki másnak is.

Az angyalok ma egy 3 lépéses szívcsakra gyógyító folyamatot javasolnak neked:
1, Amilyen gyakran csak teheted, ma erősítsd meg magadban: Szeretetet adni és kapni is biztonságos.
2, Tudatosítsd magadban, hogy a szeretet tudatos választása megtisztítja, és felerősíti szívcsakrádat. Ha a megbocsátást és a szeretetet választod, azzal a békét és a boldogságot választod.
3, Kérd meg Rafael arkangyalt, a szívcsakra angyalát, hogy ragyogó smaragdzöld fényével tisztítsa meg, mossa át a szívcsakrádat, és segítsen kioldani belőle valamennyi sérelmet, haragot és neheztelést.

loading...