Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy mágikus angyalkártyát mert fontos üzenete van számodra!

A Mágikus angyalkártya feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában. A kártyák segítenek elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel – vagy éppen gátolhatják – a szív vágyait. Ezek megnyilvánulásai gyorsabban és pontosabban jutnak napvilágra, ha sikerül felfedezni igazi, mély érzéseinket. A kártyák áldást hozó erővel bírnak, amely segít csodálatos, örömteli életünk és isteni rendeltetésünk felfedezésében.
Első kártya üzenete:

Kitartottál a háborgó tengerek viharában, az út most már sima és egyenes. Mostantól a legjobban várhatod. Tisztítsd ki tudatalattidból és múltad emlékeiből a negativitást, csak a pozitív tapasztalatok és a szeretet maradjanak meg. Ne ragaszkodj semmihez, ami lefelé húzna, mint a rosszallás vagy keserűség. Engedd el őket!
Ha a múltban negatív időszakokon mentél keresztül, itt az ideje, hogy megerősítsd: “Már nincs szükségem az életnek erre a leckéjére. Levonom belőle a szükséges tanulságot és továbblépek a harmonikus és békés jövő felé.”
Ezt a kártyát kihúzva túlléphetsz életednek egy nehéz szakaszán, mivel imáid és pozitív gondolataid az isteni harmónia új fénysugarait engedik hozzád, amelyek sikeres fényt vetnek jelenedre és jövődre.

Második kártya üzenete:

Mondj el egy megerősítő imát, melyben tekints úgy vágyadra, mintha már megvalósult volna. Köszönd meg a mennynek valóságát, és érezd szívedben és gyomrodban, hogy álmod máris megvalósult. Például mondd azt: “Köszönöm nektek, égiek, hogy megkaptam, amire vágytam. Hálás vagyok állandó segítségetekért.”
Ez egy varázslatos pillanat. Keress fel egy csöndes helyet – akár csak egy rövid időre is. Csukd be a szemed és képzeld azt, hogy kívánságod valóra vált. Érezd át ezt egész testeddel, egész lényeddel. Majd mondj köszönetet az ajándékért és engedd el, mint egy léggömböt, amely egyenesen a mennybe száll. Ha szükség van rá, hogy továbbra is részt vegyél a kívánság megvalósulásában, erős és ismételt iránymutatást fogsz kapni érzések, gondolatok, belső szavak, jelek, álmok, látomások formájában. Fontos, hogy kövesd az útmutatást, hogy vágyad megjelenhessen a fizikai síkon.

Harmadik kártya üzenete:

Eléggé biztos vagy abban, hogy mit kell tenned a közeljövőben, és ezt a kártyát további megerősítésként húztad ki. Cselekedj bátran! A kártya igazolja, hogy intuíciód pontos, teljes mértékben megbízhatsz benne.
Az afeletti örömödet, hogy intuíciód helyes volt beárnyékolja attól való félelmed, hogy mostantól egy kissé megváltozik az életed. A menny azonban tudatni akarja veled, hogy minden részletről gondoskodott. Minden módon támogatnak, imáid meghallgatásra találnak, a segítség különböző formákban érkezhet hozzád.

loading...