A Hold

Második Kos Újhold érkezik – nagyszerű esélyek jönnek

A Kos a zodiákus első jegye, és az újhold maga a megújulás és kezdet.

Így ez páratlan, nagyszerű esély arra, hogy új lapot nyissunk életünk bármely területén.

Az újhold mindig a Nap és a Hold együttállásakor jön létre. Ez egy adott jegyben 1-szer szokott előfordulni. Hiszen a következő Nap-Hold együttálláskor a Nap már jegyet vált, és a következő jegyben lesz újhold.

https://harmoniamagia.com/2023/04/18/horoszkop-ujholdra-masodik-eselyt-hoz-mindenkinek/

Április 20-án a Nap-Hold együttállás, vagyis az újhold a Kos jegyében 06:13-kor lesz. Majd a Nap 10:02-kor lép át a Bikába.

Ha jót akarsz magadnak, akkor kelj korán, nyisd ki az ablakot, emeld a karjaidat a fejed fölé, nyújtózz nagyot, és csípd el az újító ötleteket! 6:30-kor a Hold átlép a Bikába, ami a kivitelezésnek kedvez.

Minden lehetőség adva van ahhoz, hogy saját jövőre vonatkozó terveink most prioritást élvezzenek. Tehát kiváló alkalom az újrakezdéshez, vagy egy új projekt elindításához. Az időszak megkérdőjelezheti a régi szokásokat, viselkedéseket és hiedelmeket is, miközben új és ötletes utakat mutat a fejlődésünkhöz.

https://harmoniamagia.com/2023/04/18/horoszkop-ujholdra-masodik-eselyt-hoz-mindenkinek/

Fantasztikus kezdeményező, indító energiák dolgoznak, ehhez azonban szükség lesz arra, hogy ne ragaszkodjunk a megszokotthoz, az eddig biztonságosnak vélt módszerekhez, helyzetekhez, ami már inkább akadályozóvá vált életünkben és korlátozza az új lehetőségeket.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...