Angyali üzenetek

Szombati nap angyali üzenete neked: Megkapod, amit kívántál!

Az angyalok ma arra emlékeztetnek, hogy mindig megkapod, amit kérsz:Mindig azt kapod, amit kértél, még ha nem is mindig vagy tisztában azzal, hogy mit kértél valójában.
Tudnod kell, hogy Isten és az angyalok minden gondolatodat, minden érzelmedet, minden kimondott szavadat pontosan ugyanolyan kérésnek fognak fel, mint az imákat és fohászokat.

Ez azt jelenti, hogy mindegy, miért születik meg benned egy gondolat. Mindegy, miért érzel valamit. Mindegy, hogy a megsebzett részed, az egód mit gondol ezek jogosságáról, vagy szükségességéről, minden gondolatod és érzelmed teremt.
A haragos, gyűlölködő, szeretet nélküli gondolataid és érzelmeid haragos, negatív eseményeket teremtenek az életedben. A boldog, örömteli, szeretetteli gondolataid és érzelmeid pedig boldog eseményeket teremtenek az életedben.
Hiszen a gondolataidat és az érzelmeidet „olvassák” az angyalok és Isten is. Ők pedig mindent, amit „kiolvasnak belőled” kérésnek fognak fel, és azonnal teljesítik is ezeket.
Ugyanez igaz arra is, amikor valakivel beszélgetsz: Minden kimondott szavad kérésnek hangzik az angyalok fülében és Isten számára.

Mindegy, hogy ezek a szavak egy beszélgetés részét képezik. Mindegy, hogy ezek a szavak csak a párbeszéd felét mutatják meg, ugyanúgy teremtenek a te életedben. A beszélgető partnered szavai pedig az ő életében teremtenek. Ezért teljesen mindegy, hogy mennyire negatív a beszélgetőpartnered gondolkodása, mindegy mennyi nehézséget, fájdalmat, félelmet él meg személyes valóságaként, te a beszélgetéseteknek csak azért a feléért vagy felelős, amely a te szavaidból áll.

Ha ügyesen megválogatod a szavaidat, akkor még a nehéz természetű ismerőseiddel folytatott beszélgetéseket is felhasználhatod arra hogy meggyógyítsd az életedet.
Ha mindig gyógyító, szeretetteli, biztató szavakat mondasz másoknak, azok a szavak gyógyulást, szeretetet, támogatást és sikereket teremtenek a te életedben.
Ha pedig a beszélgetőtársaid meghallják ezeket a szavakat, és a magukévá teszik őket, beépítik a szókincsükbe, a gondolataik és az érzelmeik közé, akkor az ő életük is pozitív irányba változik majd.
Ha pedig te veszed át a nehéz életű ismerőseid szavait, gondolatait és érzéseit, akkor a te életed is nehézzé, fájdalmassá, félelem telivé válik majd.

Áldás!

loading...