Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy angyalt – megmutatja mi az életcélod

Válassz egyet a képen látható angyalok közül.

Ne gondolkozz sokat, amint a képre nézel az egyik angyal el fogja rabolni a tekintetedet, ő fedi fel, mi is az életcélod valójában.

Nos felkészültél?

Ha az 1. Angyalt választottad:

Az életcélod nem más, mint a gyógyítás. Azért jöttél ebbe a fizikai birodalomba, hogy segíts másoknak gyógyulni. Sokszor ez azzal jár, hogy fizikailag gyógyítasz embereket, vagy egyszerűen csak átsegíted őket az életük nehézségein és akadályain azáltal, hogy segíted az érzelmi vagy mentális gyógyulásukat. Akár nővérnek, terapeutának, akár holisztikus gyógyítónak szeretnél menni, a célod az, hogy másoknak segíthess.

Sokszor ez azt jelenti, hogy életed első része nagyon nehéz lehet, mert magadnak is át kell menned a gyógyulási folyamaton, mielőtt megértenéd azt, és segíthetsz másoknak is átjutni rajta. Ez azt jelenti, hogy minden nehézségedért hálásnak kell lenned. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de valójában nagyszerű, mert így tanulod meg, hogyan tudsz gyógyítani szeretettel és megértéssel.

Ha a 2. Angyalt választottad:

Életcélod a művészet. Azért vagy itt, hogy kreatív módon jobbá tedd a világot. Akár a zene, a festészet, a költészet, akár a történetmesélés révén jobb hely lesz a világ. Erre pedig szükség van, mivel a világ sokszor kemény és hideg hely a benne élők számára. Azáltal, hogy használod a művészi alkotókészségedet és a képzeletedet, ösztönözhetsz másokat arra, hogy jobbá váljanak, vagy egyszerűen csak felvidítod a napjukat. A művészi kifejezés még szórakoztatás formájában is segíthet az embereknek egy kicsit eltávolodni a gondjaiktól.

Ez egy nagyszerű ajándék, amelyet másoknak adhatunk. A művészek sokszor hiszik, hogy az általuk alkotott művészetből nem élhetnek meg. Ez azonban nem igaz. Ma már nagyszerű lehetőségek vannak a kreatív emberek számára a jövedelemszerzésre.

Ha a 3. Angyalt választottad:

Az életcélod nem más, mint hogy a megfelelő úton jársz. Ez az Angyal egyértelműen tudatja veled, hogy bármi is legyen az életcélod, pontosan a helyes irányba tartasz! Az angyalok arra ösztönöznek, hogy folytasd a jelenlegi álmaid és céljaid elérését, mert utad során támogatnak majd téged. Ha elveszítetted az álmaidat, kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek visszatérni az utadra, és ismét kövesd az irányt, amerre menned kell.

Ha minden nap egy kis időt fordítasz életcélod megvalósítására, látni fogod, hogy az összkép gyorsan össze fog állni. Ha időt szánsz arra, hogy minden nap meditációban, vagy imában összpontosíts a célodra, lehetővé teszed, hogy a teremtő energiája beáramoljon az életedbe. A jó úton jársz! Haladj tovább!

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...