Angyali üzenetek

Válassz egy tündért, hogy megkapd az Univerzum igen erős tanácsát!

Válassz egy tündért, hogy megkapd az Univerzum igen erős tanácsát!

Válassz egy tündért, és megtudod, hogy mi az a pozitív üzenet, amit az Univerzum küld neked az elkövetkező időszakra.

Nézd meg az alábbi képet, és válaszd ki a három közül azt a tündért, amelyik a legközelebb áll a szívedhez. Hagyd, hogy az intuíciód vezessen!

1. tündér

Adj fel mindent, amit eddig csináltál a múltban, eljött az ideje egy 180 fokos fordulatnak. Ne hagyd, hogy az új életedben a múlt eseményei befolyásoljanak. Egy karmikus ciklus lezáródását jelzi ez az angyal, és egy új, teljesebb és boldogabb időszak kezdetét.

Ha eddig kemény leckéket küldött számodra az Univerzum, most végre élvezheted az eredményt, rájössz, hogy egyáltalán nem volt hiábavaló a tanulás. Lehetőséged adódik arra, hogy kövesd az álmaidat, könnyen alkalmazkodni fogsz a változásokhoz, és megújult erővel fogsz neki az új életednek. Mindig a jelenre koncentrálj, és élvezz ki minden pillanatot.

Mutass egy kicsit több szeretet és tiszteletet önmagad iránt.

2. tündér

Élvezz ki minden pillanatot, ne hagyd, hogy egyetlen nap is elteljen anélkül, hogy valaminek örültél volna. Ez a tündér arra hívja fel a figyelmed, hogy próbáld egy kicsit játékosabban felfogni az életet. Senki sem tudja, hogy mi fog történni holnap, ezért próbáld teljes mértékben kihasználni a mai napot.

Azt sugallja az Univerzum, hogy lépj ki a mindennapi rutinból, és próbálj ki új dolgokat, légy bátor, ne hagyd, hogy félelmeid korlátozzanak. Kapcsolódj össze a természet energiáival, és élvezd a változásokat. Légy nyitott az új helyek és új emberek iránt, nyisd meg a lelked az ismeretlen előtt, tanulj meg igazán élni.

3. tündér

Ne halogass, ne várj mindig a megfelelő pillanatra, használd a gondolataidat álmaid valóra váltásához. Ez a tündér megmutatja, hogyan használd az elméd hatalmát, segítségével közelebb kerülhetsz a vonzás törvényéhez, és megtanulhatod, hogyan valósíthatod meg az álmaidat.

Most léptél be egy olyan ciklusba, amikor sokkal nagyobb támogatottságot kapsz ahhoz, hogy vágyaidat teljesítsd. Fókuszálj azokra a dolgokra, amit szeretnél, és ne azokra, amelyektől rettegsz. Készíts terveket, és haladj kis lépésekben, nyugodtan vállalj egy kis kockázatot, viszont légy óvatos a nagyobb vakmerőséggel.

Ne félj a kudarctól, alkalmazkodj a változásoktól!

loading...