Angyali üzenetek

Most végre fölülemelkedhetünk valami komoly akadályon

Most végre fölülemelkedhetünk valami komoly akadályon, ami eddig útját állta annak, hogy alapjaiban változtassunk az életünkön.

Itt az alkalom az újrakezdésre, méltatlan helyzetekből vagy kapcsolatokból való kiszabadulásra. A múlt egy nehéz, terhes szakasza előbb-utóbb lezárul, de erre magunknak is tudatosan törekednünk kell. Le kell vonni a tanulságokat, és a múlt hibáiból okulva egy teljesebb, boldogabb életet építhetünk majd fel.

Egyszerre kell a megújulás és a megbékélés útját járnunk. Meg kell bocsátanunk, mind önmagunknak, mind másoknak, hiszen a múlton már úgysem változtathatunk. A régi sérelmek dédelgetése pedig megmérgezheti az életünket, és visszatarthat attól, hogy új utak, új kapcsolatok felé induljunk. Mivel azonban ez még csak a folyamat kezdete, előfordulhat, hogy bizonyos eltemetett dolgok a felszínre kerülnek, és kellemetlen meglepetéseket, vagy fájó csalódásokat okoznak.

Ekkor sem szabad azonban meghátrálnunk, mert, ha sikerül a múltra reálisan és őszintén tekintenünk, akkor a jövő is átláthatóbbá válik majd.

Áldás!

loading...