Angyali üzenetekJóslás

Három misztikus lény üzen neked – válassz egyet!

Melyiket választod? – Nézd meg a 3 fotót róluk, majd koncentrálj megoldandó feladatodra, és olvasd el a hozzájuk tartozó üzenetet.

 

A Tündér üzenete:

Nap, Uriel arkangyal

Boldog végkifejlet. Briliáns új ötletek, amik sikerhez vezetnek. Becsüld meg önmagad.💜

A kártya azt jelzi, hogy ez egy csodálatos időszak számodra. Olyan dolgok sikerülnek, amikről nem is álmodtál volna. Amit elkezdtél, bőséggel, és sikerrel áldott. Tarts pozitív gondolatokat, és minden gyönyörűen alakul. Ez a briliáns új ötletek és megoldások ideje. Bízz magadban. Az a munka, amit személyesen és spirituálisan véghezvittél, kellemes változásokat hoz az életedbe. A saját megvilágosodásod felé tartó jó úton jársz.

Egyéb jelentések: Öröm. Nyilvános elismerés. Nagy személyes meglátások. Vibráló pszichikus és/vagy érzelmi egészség.

A Kobold üzenete:

Hála💙

Azért választottuk ezt a kártyát, hogy emlékeztessen a kapott jóságra, és annak fontosságára, hogy hálásak legyünk az ajándékokért. Bolygónk valójában telve van a kegyelem gyümölcseivel, csak észre kell vennünk.

Zadkiel arra tanít, hogy nyissuk meg szívünket, és forduljunk kedvességgel és nagylelkűséggel mások felé. A végső jóllétben és örömben, amelyet Forrásként ismerünk, nincs nélkülözés vagy hiány. A veszteség csak földi állapot, ami kielégíthetetlen birtoklási vágyunkból fakad. Ezért engedjük, hogy kapott ajándékainkból mások is részesüljenek, akik velünk együtt járják az utat.

A Sárkány üzenete:

Mire vágysz? Itt a lehetőség, hogy a forgatókönyvet most szíved legmélyebb vágyai alapján írd meg. Ha egyszer kristálytisztán eldöntöd, melyek az igaz vágyaid, tudod, hogy készen állsz, és tudod, hogy megérdemled őket, sietve beáramlanak majd életedbe, akár a mesékben.

Azért érkezett hozzád ez a kártya, mert külső jelekre vártál azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a következő lépésed. Az angyalok azt üzenik, hogy a választ saját magadban találod. Mielőtt bármi megváltozna, először el kell döntened, mit is akarsz. Szakíts időt arra, hogy elgondolkozz szíved igaz vágyain, és tudd, hogy a legjobbat érdemled, ahogyan mi mindannyian.

A lap további jelentései: Vágyad megnyilvánulásához élj a megerősítő kijelentések és pozitív vizualizációk adta lehetőséggel. Tisztázd, mik a vágyaid. Engedd el a lelkiismeret-furdalást és a félelmet azzal kapcsolatban, hogy azt kéred, amit kívánsz.

 

loading...