Angyali üzenetek

Mágikus Tündérek megnyugtatnak: Minden jóra fordul körülötted!

Mindenki szépséges fényt sugároz magából, függetlenül a külsejétől vagy a tetteitől.

Ez a fény makulátlanul tiszta. Minél inkább figyelsz a másokból áradó fényre, annál hathatósabban segítheted hozzá őket az egészséghez és a boldogsághoz.
Képzeld el, hogy saját magadat, szeretteidet vagy javaidat fénykör veszi körül. A Mágikus Tündérek most arra intenek, hogy egy hozzád közel álló személyt vagy téged per pillanat nyers energiák veszélyeztetnek, ezért különleges spirituális védelemre van szükségetek.

Képzeld el, amint kedvenc színedben fényburok veszi körül őt vagy magadat. A fehér fény megvéd, a zöld gyógyít, míg a lila nyugodt álmot hoz.
Amennyiben erősen koncentrálva sugárzó fényt képzelsz el magadban vagy mindenki másban, meglepődsz majd, hogy minden jóra fordul körülötted. Környezeted nagyobb tisztelettel bánik veled, hozzátartozóid vidámabbak lesznek, és te is jobban alszol éjszaka.

Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt. Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.

loading...