A Hold

Fontos nap a mai: hirtelen változásokat hoz a Vízöntő Újhold

A 2023-as év első újholdja szombat este indítja az évet a Vízöntő jelében.

A januári Újhold a Vízöntő jegyében köszönt ránk, és hozzá méltóan különleges hatással ajándékoz meg bennünket. Ezen a napon százszoros energiák támogatását élvezhetjük, de mindemellett más különlegességet is tartogat számunkra.

Szerezd vissza az uralmat a saját életed felett! Ha félsz, irányítható és uralható vagy!

A kozmikus állások azt sugallják, hogy beindulnak a dolgaink, végre visszaállunk megszokott pályánkra, naptárunk szépen lassan elkezd megtelni, visszatér a motivációnk.

A Vízöntő szimbólumai a megújulást hozzák el.Az „itt és most” tudatosítása segíthet a változások befogadásában.

Ez a megújulás most a családi szerepekre, feladatokra és a párkapcsolati ügyünk rendezésére vonatkozik, amivel saját életünket jobbá, boldogabbá tehetjük.

Az Újhold Aszcendense a Mérleg jegyében áll, ami szimbolikusan figyelmünket a kapcsolatainkra és saját belső harmóniánkra tereli.

A Mérleg  az egyensúlyteremtésről szól, harmóniáról. Arról, hogy figyelünk e saját magunkra, megadjuk magunknak amire szükségünk van? Fontos, hogy egyensúlyban legyünk, hiszen az kihatással van az életünk alakulására és emberi kapcsolatainkra. Ha kételkedünk, félünk, gyengék vagyunk, akkor könnyen egy csapat pesszimista ember között találhatjuk magunkat, vagy olyanokkal kerülünk kapcsolatba, akik az erejüket fitogtatva gyengítenek tovább bennünket.

Ha egyensúlyt teremtünk, akkor máris változást tapasztalhatunk.

Most igen erősen igaz az a mondás, hogy vigyázz mire gondolsz, mert megteremted!

Kiváló alkalom kínálkozik az újrakezdésre. Legyetek optimisták, vegyétek észre életetekben a csodákat! Ne a hiányra fókuszáljatok, hanem összpontosítsátok figyelmeteket az elért eredményekre és tiszteljétek a bennetek lévő értéket és bölcsességet! Fogalmazzátok meg azt a vágyat, ami lehet bolondságnak tűnik, de szenvedélyesen szeretnétek.

 

 

loading...