Angyali üzenetek

Mihály és Rafael Arkangyalok küldtek ma közös üzenetet – fogadd hálával!

Mihály arkangyal és Rafael (az egészség és a gyógyítás arkangyala) együtt küldik ezt az üzenetet, hogy emlékeztessenek arra, hogy álljatok meg, lassítsatok le, lazítsatok és lélegezzetek.

Azt mondják, hogy túl keményen, a kimerültség hatására, az általad kívánt irányok felé és az általad kívánt ütemben haladtál. Így arra ösztönöznek titeket, hogy nyugodtan tekintsetek a dolgokra, és adjatok át nekik minden gondot és aggodalmat.

Néha a helyzetek maguktól megoldódnak, ha túlzott figyelmünkkel elfordulunk tőlük, ezért ez az üzenet arra is bátorít, hogy egy időre lépjünk hátrébb azoktól a témáktól, amelyek stresszelnek.

Ez azt is jelentheti, hogy fizikailag el kell távolodni, el kell menni egy pihentető kis hétvégi kirándulásra, vagy egyszerűen csak távol kell maradni egy helyzettől, amíg az első olyan lépés meg nem történik, amelyet nem feltétlenül kell igazgatnod. Az első gondolatot, ami e sorok olvasása után eszedbe jut, az intuíciód küldi, és cselekedj aszerint.

Mihály arkangyal segíteni akar neked, de egyetlen angyal, arkangyal és spirituális vezető sem írhatja felül a szabad akaratodat és az isteni akaratot.

Ez az üzenet tehát arra emlékeztet benneteket, hogy kérhetitek az arkangyalok segítségét, hogy vezetést, támogatást, gyógyulást és védelmet kapjatok. Az arkangyalok korlátlan szellemi lények, akiknek egyetlen céljuk, hogy Isten energiáját hozzák el nekünk, mindegyikük a saját szakterületének megfelelően. Rafael például érzelmi és fizikai gyógyulást hoz nekünk, így az ő célja és öröme az, hogy minden témában segítsen nekünk a gyógyulásban, vagy a jólét fenntartásában minden szempontból. Az első lépés azonban az, hogy vágyakozol arra, hogy segítséget kapj az arkangyaloktól, majd konkrétan megkérdezed tőlük, hogy mit szeretnél.

Mihály arkangyal Rafael együtt jelzi neked, hogy egy egészségügyi problémával kapcsolatos aggodalmad vagy idegesség és stressz, az állandó jó közérzet hiánya, ahogyan azt kellene, összefüggésben van az éjszakai alvásod minőségével. Lehet, hogy az elméd elfoglalt vagy aggódik, vagy a tested feszült a túlzott koffeinfogyasztás vagy a stressz miatt. Bármi legyen is az ok, az arkangyalok azt szeretnék, hogy élvezd a jó alvást, ami nagyon fontos a tested életenergiával való feltöltéséhez!

Áldás!

loading...