Olvasnivaló

Egy remek módszer arra, hogy az exed minél többet rád gondoljon

Tudtad, hogy kapcsolatban állsz mindennel, ami az életedben jelen van?

Tudat feletti részed (vagy lelked) kommunikál a környezeteddel, a téged körülvevő lényekkel, és így teremti meg számodra a gondolataid és érzéseid által kívánt életet. Talán hiszel benne, hogy létezik, de az is lehet, hogy csak hallottál erről a “telepatikus” kapcsolatról, melynek segítségével, üzenni lehet bármely más léleknek.

A Te helyzetedben például a szerelmednek, hogy visszahívhasd őt az életedbe.

Anélkül, hogy most magyarázatokba bocsátkoznék a telepátia működéséről, csak a használatára szeretnélek megtanítani. Ezért kérlek, gondolj rá úgy, mint például a gravitációra, amit szintén nem kell megértened ahhoz, hogy használd, mert mindenképpen működik.

Máris csapjunk bele tehát, és kezdjük azzal, hogy

milyen üzenetet küldj a kedvesednek
annak érdekében,
hogy eszébe juss és jó érzésekkel gondoljon rád?

A legfontosabb, hogy üzeneteddel ne a saját vágyadat sugározd, hanem olyan képeket és érzéseket küldj, ami számára kecsegtető és arra készteti, hogy boldogan gondoljon Rád.

Tehát:

1.    Küldj olyan üzenetet, ami kellemes számára, amit ő élvezne! Például, ha tudod, hogy imádott kifliben aludni veled, akkor mielőtt elaludnál képzeld el ezt a helyzetet, és így kívánj neki jó éjszakát. Mindössze ennyi! Pont. Ne ragozd tovább, és ne kezdj el ábrándozni, hogy „milyen jó lenne, ha itt lennél…”. Gondold és érezd magad a régi helyzetben és kívánj „jó éjt”. Ilyen egyszerűen.

2.    Küldj olyan üzenetet, amiben megígéred, hogy változtatsz valamin, amit ő szeretne tőled. Természetesen csak őszintén! Itt nincs helye a hazugságnak, a nagyzolásnak. Ezen a szinten az emberi taktikák nem működnek. Itt minden tiszta és igaz.
Hiába is ígérnéd meg a kedvesednek, hogy ha visszajön hozzád, eljárod neki a “hét-fátyol-táncot”, ha eszed ágában sincs megtenni. Lelki szinten azonnal lebuksz a mellébeszéléssel. Tehát csak olyasmit ígérj, amit biztosan meg is teszel. Igen, most! Nem akkor fogsz nekilátni a „hét-fátyol-tánc” megtanulásának, amikor visszajött hozzád, hanem most. Most kezd el gyakorolni. Most szerezd be hozzá a 7 fátylat! Mutasd meg magadnak is, hogy komolyan gondolod! Így az üzeneted erőteljes lesz és hatásos.

3.   Küldj olyan üzeneteket neki, melyekben emlékezteted őt az együtt töltött szép időkre. Azaz elképzelsz egy megtörtént helyzetet, amikor tudod, hogy nagyon boldog volt veled és „átküldöd” neki egy olyan kérdéssel, hogy „emlékszel?”. Ezzel elérheted azt, hogy neki is eszébe jut az a kellemes óra. Nem fogja tudni, hogy miért, csak azt fogja észrevenni, hogy jó érzések kíséretében rád gondol.

A telepatikus kapcsolatot tehát olyan üzenetek küldésére kell most használnod, amivel örömet szerzel a szerelmednek és arra serkented vele, hogy szabad akaratából döntsön úgy, hogy mégiscsak veled szeretne lenni.

Ez egy remek mód arra, hogy a távolból is képes legyél visszahódítani őt. Ugyanakkor ügyelned kell, hogy milyen gondolatokat képeket küldesz a kedvesed felé! Amikor megcélzod szerelmed tudattalanját, gondold végig, hogy mi az, ami semmiképpen sem lehet ellenére.

Sose küldj olyan üzenetet neki, amely ellenállást válthatna ki belőle! Például:

Hogyan csináld?

  • Ha összevesztetek, ne kezd el olyan kérésekkel bombázni, hogy “kérlek, gondold át újra!”, vagy “hidd el, hogy az úgy volt”, vagy „bocsáss meg nekem!”. Ilyen esetben inkább csak azt add tudtára, hogy (sok mindenben) igaza volt és főként azt, hogy szereted.

  • Az üzenet sohasem lehet parancs, csakis olyasmit kérhetsz, amit magától is szívesen tenne.

  • Ha az exedről van szó, akkor még véletlenül se kezd el olyasmikkel bombázni, hogy “hívjál fel!”. Ez ugyanis – bár olykor lehet pozitív vége is – gyakorta az ellenkezőjére vált és a makrancos gyerek énjét hozza elő a másikból. Így aztán az is lehet a reakciója, hogy “azért se!”.

  • Hasznos olyan képeket felidézni, és egy üzenetben emlékeztetni rá, amikor tudod, hogy nagyon boldog volt veled. DE nem kell – sőt, nem szabad – hozzáfűzni semmit! Nem kell megüzenni vele azt, hogy “látod, újra ilyen boldog lehetnél”. Ezt magától is tudni fogja.
    Csak jó érzésekkel telített képeket küldj a régi szép időkről, megjegyzések vagy keserű hiányérzet nélkül.

Az üzenetek küldésének technikája

Ahhoz, hogy hasznos lehessen az általad elküldött üzenet, pontosan tudnod kell annak célját, és megfelelő módon kell megfogalmaznod. Ügyelned kell rá, hogy a megcélzott személy számára elfogadható, sőt, örömmel fogadott információt, képet vagy cselekvésre serkentő finom felszólítást küldj.

Ha például azt szeretnéd, hogy telefonáljon, akkor finoman kell megközelítened a témát. Közvetíts neki olyan képeket, amik arról szólnak, hogy

  • egyszer milyen jót csevegtetek telefonon, milyen jó érzés volt egymás hangját hallani, vagy

  • emlékeztesd egy korábbi alkalom vizualizálásával, milyen hasznos vagy kellemes lehet számára, ha elmondhatja az aktuális problémáját, vagy csak azt, ami éppen történt vele.

Légy kreatív, és mindenképpen tartsd szem előtt, hogy a másik fél minek örül, mit szeretne.

Érdemes olyankor hozzáfogni, amikor úgy gondolod, hogy az, akinek a befolyásoló üzeneted küldöd, épp nyugalomban van, netán alszik. Ilyenkor ugyanis nyitottabb a tudatalattija. A legjobb, ha olyan üzenetet küldesz, amit szóban, képben és érzésekben is tudsz közvetíteni. Azaz elképzelsz egy helyzetet és mellékeled hozzá a kellemes érzéseket is.

A leghatásosabb az olyan szerelmes üzenet, amikor önmagad lecsendesítése után visszaemlékszel és magad elé képzelsz egy boldog helyzetet a múltatokból, amikor nagyon jól éreztétek magatokat együtt, amikor lángolt a szerelem köztetek. Beleéled magad ebbe a helyzetbe, és amikor a legboldogabbnak érzed, akkor Rá gondolsz a kedvesedre és megkérded: „emlékszel?”. Valahogy úgy képzeld ezt el, mintha a moziban együtt néznétek egy romantikus jelenetet, és amikor az érzelmek lángja felizzik a filmben, akkor a párodhoz fordulsz, és kérdezel. Most ugyan nem lesz fizikailag melletted, de a fantáziád attól még működik.

Egy csodás üzenet elküldéséhez nem kell több, mint hogy benned ezzel a céllal születik meg.

Összefoglalva:

  • A megfelelő időben, amikor úgy érzed, hogy a másik például alszik, lecsendesíted magad, azaz elengeded a hétköznapi gondolataidat, aggodalmaidat, s veszel néhány mély levegőt, hogy kifújj minden feleslegest magadból.

  • Ha úgy érzed készen állsz rá, hogy kapcsolatot teremts a kedveseddel, akkor elkezdheted összeállítani az üzenetedet azzal a céllal, hogy az elérjen hozzá.

  • Helyezd bele magad a képbe, amit megalkotsz, érezd az érzelmeket és magadban mondd ki a szavakat is, amit üzenetként elküldesz neki.

  • Közben tudd, hogy az Ő tudatalattija pontosan fogja azt, amit neki szántál.

Ennyi az egész. Ez egy egyszerű, és hatásos technika.

Ne bonyolítsd, csak legyél biztos abban, hogy amit csinálsz, az működik

loading...