Őrangyalod személyes üzenetet küldött neked – olvasd el máris

Érezzük bármilyen magányosnak magunkat a világban, soha nem szabad elfelejtenünk, hogy nem vagyunk egyedül, mert az angyalok, bár nem látjuk őket, mindig mellettünk állnak, segítenek, utat mutatnak, támogatják a fejlődésünket.

 

Ez 2023-ban sem lesz másképpen, ezért most megtudhatjuk, hogy mit üzen  személyes arkangyalunk.

Annak érdekében, hogy felfedezzük a nekünk szánt intelmet, válassz egy arkangyalt!

 

 

1. Mihály arkangyal: 

Az erő és a védelem üzenetét jelenti a választott lap. Mihály szerint az elmúlt időben túlságosan gyakran éreztük egyedül magunkat, vagy folyton úgy gondoltuk, hogy az emberek nem értenek meg.

Az arkangyal szeretné, ha tudnánk, hogy soha nem vagyunk egyedül, minden szomorúságra jut egy öröm, minden álom egyben egy cél, a harc pedig győzelem. A 2023-as kihívásunk az, hogy haladjunk előre, még akkor is, amikor a körülmények elveszik a kedvünket. Soha ne veszítsük el a hitünket, mert ez kell ahhoz, hogy egyre szebbek és jobbak legyenek a napjaink.

2.Uriel arkangyal: 

A jólét üzenetét jelenti a választott lapunk. Valószínűleg gyakran előfordul, hogy kétségeink támadnak az anyagi helyzetünk miatt, az életünket pedig kilátástalannak érezzük. Uriel arkangyal azt üzeni, hogy mindenki a bőség világában él, de ennek a megmutatkozásához az kell, hogy érdemesnek tartsuk magunkat erre.

Ne felejtsük el, hogy a hit építi a valóságot, tehát erősítsük meg magunkban a tudatot, hogy minden jót megérdemlünk, valamint felkészültünk arra, hogy hálával fogadjuk mindazt, amit az Univerzum és küldöttei átnyújtanak nekünk.

3. Rafael arkangyal: 

A szeretet és egészség üzenetét jelenti a lap. Ha erre esett a választásunk, akkor olyan személyiségek lehetünk, aki túlzásba viszi az aggodalmaskodást és a problémák gyártását. Rafael arkangyal azért szegődik mellénk 2023-ban, hogy emlékeztessen a fizikai, az érzelmi és a mentális egészség titkaira.

Ennek a kulcsa abban rejlik, hogy nem sajnálkozunk a múlton, nem félünk a jövőtől, és befejezzük a probléma generálást. A legfontosabb, hogy teljesen és mélyen kapcsolódunk a jelen pillanatához, mert most történik az élet.

Rafael arkangyal azt szeretné, ha 2023-ban megszabadulnánk a felesleges terhektől, mindentől, ami nem egészséges a számunkra, illetve gátolja a fejlődésünket. Ez egy nagyszerű lépés ahhoz, hogy javítsunk az éltünkön, és végre eljussunk a tökéletes boldogsághoz.

4. Jophiel Arkangyal:

Az öröm és boldogság lapja. Ha ez tetszett meg a legjobban, akkor gyakran elfoghat a bizonytalanság, ami miatt sokszor nem teszünk meg bizonyos lépéseket, mert félünk, hogy megütjük a bokánkat.

2023-ban azért érkezik hozzák Jophiel arkangyal, hogy eszünkbe juttassa azt, hogy nem számítanak a körülmények, mert a boldog és sikeres emberek is elesnek, de felállnak, megigazítják a ruhájukat, begyógyítják a sebeiket, majd határozottan, vasakarattal folytatják az utat a boldogság, teljesség és jólét felé. Esetünkben az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy megértsük, a kapukat nem lehet csak félig nyitva hagyni, mert azon csak a fél boldogság jöhet be, tehát zárjuk be, vagy tárjuk szélesre!

5. Gábriel arkangyal: 

A változás üzenetét hordozza a lap. Ha erre esett a választásunk, akkor nagyon valószínű, hogy nehéz időszakon vagyunk túl, emiatt úgy érezzük, hogy eluralkodik felettünk a kilátástalanság.

Gábriel arkangyal szeretne emlékeztetni, hogy a szomorúság soha nem örök. A rossz napok elmúlnak, a helyükre pedig jó érkezik. Az életben minden fejlődik, átalakul, emiatt 2023-ban az a legfontosabb feladatunk, hogy megerősítsük önmagunkat.

Ideje, hogy lelkesedéssel, energiával töltsük fel magunkat, mert ez teszi lehetővé, hogy megvalósuljanak az álmaink. 2023-ban az összes múltbeli tapasztalatunkat átalakíthatjuk, hogy örömteliek legyenek.

6. Chamuel Arkangyal: 

Az utolsó lap a félelmeinkkel áll kapcsolatban. Ha erre esett a választásunk, akkor valószínű, hogy félelemmel, bizonytalansággal tekintünk a jövő irányába. Chamuel arkangyal azért lesz mellettünk 2023-ban, hogy emlékeztessen arra, hogy ne féljünk az idő múlásától, hanem inkább csordogáljunk azzal és értékeljük, mert az életben senki sem örök.

A szomorúságtól nem szabad félni, mert attól is csak erősebbé válunk. A könnyeket se szégyelljük, mert azoktól tisztul a lélek. Bátran nézzünk szembe a kihívásokkal, mert abból szerzünk tapasztalatot. Végül az is fontos, hogy ne féljünk az egyedülléttől, mert valójában soha nem vagyunk egyedül!

loading...