A HoldHoroszkópok

Újhold a Nyilasban: 4 csillagjegy rátalál a belső iránytűjére, és új utakra tér.

November 23-án újhold van a Nyilas jegyében. A Nyilas uralkodója a Jupiter, így ennél a holdállásnál a hit kérdései kerülnek fókuszba.

Miben hiszel? És önmagadban hiszel-e? Ez a 4 csillagjegy most rátalál a belső iránytűjére, és új utakra tér.

A Nyilas a tűz elemhez tartozik. A belső energia, tűz az, ami hozzásegít ahhoz, hogy valóban hitelesek legyünk. Aki szenvedéllyel éli az életét, és a saját belső iránytűjét követi, az sosincs elveszve a világban. A következő 4 csillagjegyben felébred az a belső tűz, aminek segítségével változtatnak az életükön.

Kos

Kos jegyűként te pontosan tudod, mit jelent ez a belső tűz, amit a Nyilas is képvisel. Ha hiszel önmagadban, bármire képes vagy. Az utóbbi időben azonban ért annyi sérelem, hogy a lelkierőd is lecsökkent. A Nyilas újhold idején visszatér hited és optimizmusod, ami új utakra vezet.

Oroszlán

Az Oroszlán az akarat, a kreativitás, a teremtő erő jegye. Nagyon lefojtott energiák jellemezték az őszi hónapokat, és nem tudott érvényre jutni hatalmas belső erőd. A Nyilas újhold felszabadítja benned ezeket a rejtett erőforrásokat!

Szűz

Folyamatos tenni akarás jellemez, ám nagyon sokszor szétforgácsolódnak energiáid. A Nyilas újhold megadja neked azt a magasabb perspektívát, ami ahhoz kell, hogy távlatokat kapjanak terveid. Higgy magadban, csak ez kell a sikerhez!

Nyilas

A Nyilas újholddal egy új periódus veszi kezdetét az életedben. Bármivel kapcsolatban is tapasztaltál nehézséget, most ezeknek megszűnnek, és te valódi változást tudsz létrehozni az életedben. Gyógyít energiáid megnyilvánulnak, és másoknak is hasznára lesznek

loading...