Angyali üzenetek

Gábriel esti üzenetét hozom: fordulóponthoz érkezel

Gábriel ma este azt üzeni neked:

Életedben  fordulóponthoz érkezel,  a kezedbe veheted az irányítást és változtathatsz a sorsodon.

Kezdetben nem biztos, hogy minden változás pozitívan indul, lehet, hogy gyötrelmek sorozata kíséri, de Gábriel azt mondja:

 sokszor előbb rombolni kell ahhoz, hogy utána építeni lehessen.

Ezért, erősítsd meg hitedet, az elszántságodat, a szorgalmadat.

A testedet és a lelkedet egyaránt fel kell készíteni a változásokra.

Higgy benne: minden jóra fordul!

Gábriel a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll. A „GÁBRIEL” szó jelentése: ISTEN ereje, Isteni erő, ISTEN az én erőm, erősségem.

Gabriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala. Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan  eredményesebbek leszünk, mint azelőtt.

Fontos, hogy hatalmunkat szeretettel és magasabb rendű cél érdekében használjuk. Ha kételkedünk alkalmasságunkban, akkor lelkesít és feltölt tanítani, segíteni vágyással, így a hogyan lebeg majd szemünk előtt, s ekkor már nem aggódunk azon, mit is gondolhatnak rólunk a többiek.

Útmutatást ad: ha munkahelyet keresünk, ha különböző változások állnak előttünk (mint például költözés, nagyobb beruházás), ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját. Segít ha letérünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani, ha álmainkat és látomásainkat meg akarjuk érteni, ha spirituális látásunk akadályozott.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...