A Hold

November 8: Bika Telihold – nagy feszültséggel érkezik

És mellé: Teljes napfogyatkozás

 A Telihold önmagában is nyugtalanná tehet, de most a teljes Holdfogyatkozással egyesülve igen nagy érzelmi energiákat mozgathat meg.

Felszínre hozhat elnyomott érzéseket, túl szoros kötődéseket, amik korlátozóak, és rámutathat mindarra, amivel kapcsolatosan túlzott ragaszkodás dolgozik benned. Mindenképpen jelentős fordulatokat hozhat, aminek hatása hosszabban elnyúlik majd, de abban biztos lehetsz, hogy a hét energiáját nehezebb lesz kezelni.

A Telihold összefogva a teljes Holdfogyatkozással rávilágít a mélyen dolgozó érzelmi folyamatokra, az elkendőzött haragra, sértettségre, nem lezárt dolgokra, függőségekre, ami miatt kiszolgáltatottnak érzed magadat, de nem változtatsz, mert félted a kényelmedet. Mivel nem könnyű az indulatokat féken tartani, így a napokban tudatos odafigyelés szükséges, hogy megelőzd a fölösleges konfliktusokat.

Irányítsd figyelmedet mindarra az értékre, ami benned van, és legyél hálás mindazért amid van. Figyelj oda lelked jelzéseire, és pihenj meg, amikor annak látod szükségét. A hónap feszült energiái sokszor ösztönözhetnek megállásra, megpihenésre, amit ha nem teszel önként, akár egészségügyi problémák formájában kaphatod meg a leállítást.

Tehát Teliholdkor engedd el blokkoló félelmeidet, merev álláspontotokat és mindazokat a ragaszkodásokat, amik korlátozóak. Keresd a közös megoldásokat, az összefogást és a kompromisszumos megoldásokat.

 

loading...