A HoldAngyali üzenetek

Angyalaid üzentek Újhold napján – Légy nyitott az érkező új dolgokra

Az égi erők most segítik, hogy lezárjunk mindent, ami a múlthoz köt, ami visszahúz, ami nem engedi, hogy frissen és fiatalos erővel lépjünk a jövőnk felé. Gondoljuk át múltunk történéseit, nem kell tőle elhatárolódnunk, inkább szűrjük le a tanulságokat és a negatív érzésektől megtisztítva vigyük tovább a lepárolt értékes tapasztalat-esszenciát.

Lehetséges, hogy eddig rossz módszert használtunk – dobjuk ki és próbálkozzunk egy újjal. Ha nem vált be valami, bátran hagyjuk magunk mögött. Ha belesüppedünk a megszokás mocsarába, egyre nehezebb lesz kilábalni és új utakat felfedezni. A jól bevált dolgokat azért persze ne vessük el, meg kell különböztetni ezeket és csak a koloncokat ledobni magunkról.

A változás, megújulás nem könnyű, úgy érezheted, hogy a gödör aljára kerültél… de innen fölfelé vezet az út. Lehet, hogy úgy érzed, teljesen szétcsúsztál, szétestél, darabokban vagy. Bízz magadban, abban, hogy van erőd kikapaszkodni, és még segítő kezek is várhatnak és nyúlhatnak érted a gödör peremén.

Ez most a megbocsátás ideje is – engedjük el a haragot, neheztelést, mert ezek olyan terhet jelentenek lelkünknek, amit a végtelenségig cipelhetünk és nemcsak a közérzetünk, hanem kapcsolataink is kárát látják.

Képzeld el azt az életet, amit élni szeretnél: miben más, mint a mostani, min kellene hozzá változtatnod?

Milyen lépés vinne ehhez közelebb? Ha megálmodtad, tervezd meg a felé vezető első lépésedet!

 

Légy nyitott az érkező új dolgokra életed bármely területén, ezek segíthetnek, hogy gyökeresen átalakulj, mint az örökké megújulni képes, hamvaiból feltámadó főnixmadár.

 

 

loading...