A Hold

Ma Telihold a halakban- fontos kérdésekre világít rá

Szombaton a Szűz Nap és a Halak Hold kerül szembe egymással. A telihold minden hónapban más, ám annál fontosabb kérdésekre világít rá.

Ennek a Teliholdnak igen érzékeny, érzelmes, de feltétlenül intenzív, egyben transzformatív hatása van. Sok kérdés előkerül a szőnyeg alól, és hiába próbálod visszaseperni, lábbal visszarugdalni… újra és újra előkerülnek. Erősödik az intuíció, így pedig remek megérzéseink lesznek. Tilos ezeket elhessegetni!

Bár a Teliholdat mindig kicsit nehezebben éljük meg, mert komoly kihívásokat hoz, most  spirituális energiák segítenek az elengedésben.

Az érzelmek és ösztönök működése Teliholdkor éri el csúcspontját. Ha befelé figyeltek és hallgattok megérzéseitekre, akkor világosan látni fogjátok azokat az érzéseket, amik  diszharmóniát okoznak bennetek.

Ha hallgattok a megérzéseitekre, szívetekre, akkor remek alkalmat teremthettek magatoknak ahhoz, hogy befelé tekintve rálássatok mindarra, ami korrekciót igényel, és a múltbeli történésekből levonjátok a tapasztalatot.

A Halak jegye az erős intuíció mellett a feltétel nélküli szeretet képviselője is, így a Telihold segít abban is, hogy mélyebben rálássunk érzelmeinkre, a gyökereinkre és a múltunkra. Azt is megvizsgálhatjuk, hogy mennyire tudjuk irányítani az érzéseinket, vagy inkább kiszolgáltatottak vagyunk, függőségben mások érzelmi állapotától. Mennyire szeretjük magunkat feltétel nélkül és mennyire tudunk elfogadással, odafigyeléssel fordulni a másik ember felé?

A tudatos figyelemre viszont szükség lesz, mert az érzelmi energiák kellemetlenebb formája is megmutatkozhatnak, mint düh, harag, bosszúvágy, rosszindulat, amit a meg nem emésztett sérelmek táplálnak bennünk, amiben áldozatnak éreztük magunkat.

loading...