Angyali üzenetek

Mihály arkangyal ma arra emlékeztet, hogy fontos figyelned égi kísérőid energiájára.

Mihály arkangyal ma arra emlékeztet, hogy a Hold állása hatással van az életedre, és mivel ma Telihold van, fontos figyelned égi kísérőnk energiájára.

A Telihold segít bennünket, hogy ne meggondolatlan lázadással, döntésekkel forgassuk fel az életünket, hanem azt lássuk meg ami valóban korlátozó, ezt tudjuk most elengedni. Azonban azt is meg kell látnunk, ami hasznos, stabilitást ad és tartós eredményeket érhetünk el általa. Tehát nem mindent kell felrúgni azonnal, hanem átgondolni, tudunk e rajta változtatni. Természetesen ha nem, akkor az elengedés a megoldás.

Ahogy az angyalok alig néhány napja arra kértek, hogy engedd el a felesleges, túlhaladott helyzeteket és kiüresedett kapcsolatokat az életedből, úgy most Mihály arkangyal is erre bíztat. Extra erős segítség jön ehhez a lelki folyamathoz, hiszen a teliholdas napokon százszorosan hatnak az energiák.

Elsősorban azt a kérdést tegyük fel magunknak, hogy amihez ragaszkodunk, az valóban épít bennünket és jó nekünk? Ha több szól ellene, akkor ez már idejétmúlt, tehát elengedjük. Viszont, ha több szól mellette és van még benne potenciál, akkor csak meg kell újítani, amihez a meggyőződéseinket, bevált megoldásainkat kell megváltoztatnunk.

Fontos, hogy életünkben megtaláljuk a határokat, ez ad majd stabilitást és az energiák hatékony működéséhez is elengedhetetlen. Így érdemes megtalálni és elengedni mindazt, amivel eltékozoljuk az energiánkat, és olyan dolgokra irányítani figyelmünket, ami saját céljaink megvalósítását és anyagi stabilitásunkat támogatja.

Anyagi téren nem szűkösségen, lehetőségeink beszűkülésén kell gondolkodni, hanem a lehetőségeket kell megtalálnunk, amivel át tudjuk alakítani anyagi ügyeinket. Bevételeinket szükséges növelni, de ajánlott megfontoltabban költekezni, megtalálva mindazt, amiben felesleges dolgokra herdáljuk el pénzünket.

Fordulj bizalommal Mihály arkangyalhoz, és kérd a segítségét abban, hogy megérkezzenek Hozzád a szükséges felismerések, és képes legyél a megfelelő lépéseket megtenni. Ma úgy érezheted magad, mint akit két irányba húz valami megmagyarázhatatlan erő. Az egyik oldalról ott a racionalitás, a megmagyarázása annak, miért nem jó már Neked az adott helyzet, állapot vagy kapcsolat. A tudatos éned érti és látja, mi okoz valóban örömet, mi tesz boldoggá, könnyeddé és szabaddá. A másik oldalon viszont ott van az erőteljes ragaszkodásod, a birtoklási vágyad, a megszokásod és az érzelmi kötődésed, amely függésben tart.

Érdemes tehát ma meggondolnod a szavaidat, mielőtt valakire rázúdítod az aktuális érzelmi túlfűtöttségedet.

A Telihold mindig egy elengedős időszak kezdetét jelzi, és ezen a napon az energiák megsokszorozódnak, hogy minél hatékonyabban tudjuk elindítani ezt a megtisztulós időszakot. A feszültségnek köszönhetően a vitás helyzetek szétrobbanthatnak kapcsolatokat, felboríthatnak élethelyzeteket, de természetesen csakis azoknál, akiket még mindig a megfelelés vágya, vagy külső megítélés befolyásol döntéseiben, tetteiben. Tehát a Telihold mindenki számára hozhat egyfajta irányváltást, átrendeződést, prioritások átgondolását.

Változást hozó, csodás Teliholdat kívánok mindenkinek!

loading...