Angyali üzenetek

Az angyalok ma abban segítenek, hogy csodák történjenek veled

A csoda természetes. A csoda a tiéd.
Talán ma még úgy gondolsz a csodákra, mint a lehetetlenre. Mint valamire, aminek nincs esélye, vagy mint valamire, ami csak a lehető legrosszabb esetben történhet.
Esetleg azt hiszed, hogy a csoda olyasmi, amivel Atyád – ha az ő szabályai szerint viselkedsz – majd kegyeskedik megsegíteni, amikor már azt látja, hogy sarokba szorítottak más, gonosz, nálad hatalmasabb erők.
Ezek az egó csoda fogalmai, ez az egó gondolkozásmódja, amely minden egyes elemében hamis és tévedésen alapul.
A csoda nem lehetetlen. A csoda az egyetlen valódi esemény. A csoda az egyetlen lehetséges esemény, hiszen minden csoda szeretetből fakad, és csak a szeretet valóságos. Az, amikor nem történnek csodák a félelem állapota, de a félelem nem valódi, csak az egó vad képzelődése.

Tehát a csoda a valódi világ egyetlen lehetséges eseménye, a csodák hiánya pedig csak egy illúzió.
Ebből az is következik, hogy a csoda az egyetlen, amelynek esélye van megtörténni. A valóságban csak csodák történhetnek, de az egó a félelmekkel elzárja magát a valóságtól. Annak, hogy a csodák ne történjenek meg, nincs semmi esélye, az egód mégis makacs hittel ragaszkodik ahhoz, hogy a csodák lehetetlenek.
Nincs szükség a lehető legrosszabb helyzetre ahhoz, hogy csodák történjenek. Valójában az élet tele van csodával. Valójában a valódi életben csak csodák történnek, az egód pedig majd bele szakad abba, hogy elvonja a figyelmedet a csodákról újabb és újabb kitalált félelmekkel. Újabb és újabb kitalált sérelmekkel a múltból, újabb és újabb elképzelt aggodalmakkal a jövőből. Miközben az egód szirénhangjának elhiszed, hogy minden borzasztó, és a félelmeid valóságosak, fel sem merül benned, hogy ez csak illúzió. A szeretet az egyetlen valóság és ezért a világ valójában csodákkal teli hely.
A csodák nem a legvégső esetre, a teljes sarokba szorítottságodra kitalált égi megmentő beavatkozások. A csodák folyamatosan történnek. Minden pillanatban csodák milliárdjai történnek, ott vannak körülötted, ott vannak egy karnyújtásnyira, ott vannak mögötted, melletted, még a szemed előtt is. Egód azonban sötét félelmekből szőtt szemkötőt tart rajtad, ezért nem veszed észre, hogy milyen sok csoda van körülötted.

A csodák természetesek- nem kell és nem is lehet őket kiérdemelni jó viselkedéssel, nem kell és nem is lehet megvásárolni őket semmilyen módon. Mert a csodák mindig ott vannak körülötted. Ha leveszed a félelmek szemkötőjét látni fogod, milyen sok csoda történik a szeretet fényében.
Nincsenek nálad hatalmasabb gonosz erők. Minden, amit a külvilágban látsz csak kivetítés csupán. Minden, amit a külvilágban megjelenítesz rólad árul el valamit. A félelmeid nem valóságosak. Amikor azt hiszed, hogy nálad hatalmasabb, gonoszok szorítottak sarokba, egyszerűen csak észre kellene venned, hogy ez a félelmek sötét szemellenzője rajtad.
Ha leveszed ezt a szemellenzőt láthatod, hogy nem vagy szorult helyzetben, hanem Isten tenyerén alszol, és az egó félelmeiből szőtt rémálmot látsz csupán.
Ha kinyitod a szemed, csak a szeretetet és a szeretetből születő csodákat láthatod.
Ma válaszd a látást, válaszd a a félelmek illúziói helyett csodák valóságát.

loading...