A HoldAngyali üzenetek

Angyalaid üzenete Telihold napján – százszoros energiák

Az angyalok szerint a csillagok és a Hold fénye is fokozza egészségünket, életerőnket. Valóban misztikus érzés az éjszakai égbolt alatt ülve, kellemesen megmártózni a Hold sugaraiban.

A telihold három éjszakáján (a teliholdat megelőző éjjel, a telihold éjszakáján, és az azt követő éjjelen) vett holdfürdő felüdítő és inspiráló hatású.

A telihold éjjele: az elengedés éjszakája

Amikor a Hold teljesen megtelik, adjunk oda neki bármit, amiről úgy érezzük, hogy el szeretnénk engedni. Ezt többféleképpen megtehetjük. Leírhatjuk, hogy mit szeretnénk elengedni, majd a telihold fényében elégetjük, illetve eltemetjük a papírost. De természetesen megtehetjük mentálisan is.

A csillagfény felébreszti képzelőerőnket, és megnyitja elménket elalvás előtt. Így az éjszaka során egyre magasabbra és messzebbre szárnyalhatunk az asztrális világban. Még tán arra is lehetőséget adunk eltávozott szeretteinknek, hogy álmunkban meglátogassanak bennünket. Ezenkívül ösztönözzük tudattalanunkat arra, hogy amíg mi alszunk, ő dolgozzon problémáink megoldásán, és teremtsen új ötleteket.

loading...